Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

Leopardia

Hih, nyt olisi näytillä jotain hitusen erikoista :D. Tavallaan olen ihan hyvilläni tekeleistäni, koska nämä ovat minun ihan ensimmäiset käsin tuherretut leopardi(ntapaise)t sekä vieläpä aikaavievien koukeroiden kanssa yhdistettynä. Sitä en tiedä, tunnistaisiko noita leopardikuvioksi, jos en olisi sitä jo selventänyt (ota puolenmetrin katseluetäisyys näyttöön ja siristä vähän silmiä n-y-t!) ;P.Ja näin homma eteni:
 1. Aluslakka OPI Start to Finish
 2. OPI Princesses Rule! x1
 3. Valkoisella Kiss Nail Art -lakalla valkoisten alueiden rajat ja kapeimmat kohdat
 4. Täytöt China Glaze White on White
 5. Leoparditäplät mustalla Kiss Nail Art -lakalla ja ohuella siveltimellä
 6. Hopeinen raja Orly Instant Artist Platinum Glitter
 7. Päällä Seche Vite


Kivaa näissä kynsissä on se, että ne näyttää erilaiselta riippuen siitä, miltä suunnalta tutkailee :). Ihana äitini oli lukenut maastokynsipostauksen kommentteja ja totesi pilke silmäkulmassa näistä kynsistä: "Näyttää ravintolan X penkinpäällisiltä." ;D Hihih. Ajatus tuntui varsin tyylikkäältä, kunnes mulle tuli mieleen perheeni 80-luvun menopeli, ruohonvihreä Saab, jossa oli leopardikuosiset istuimet :P.Leoparikuosi ei ole sen enempää minun juttuni, kuin maastokuosikaan. Näin sitä vaan silti lepardeja näpräillään. Avarakatseista, eikö :P. Hyvä minä ;).

Kynsien kuviot on lainattu suoraan täältä. Morsiuskynsiä parin minuutin videopätkä ja nämä löytyvät ajasta n. 0:20. Olisipa kiva nähdä, millaiseen hääpukuun ja -kampaukseen nuo kynnet on yhdistetty ;).


Mitäs tuumaat näistä?

10 kommenttia:

 1. Oi, ihana idea ja upea toteutus ! :)
  Ihanan erikoisia normi koko kynnen kuvioinnin tai tippikuviointien rinnalla :b

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot!! Ja kyllä näyttävät leopardin pilkuilta =)

  VastaaPoista
 3. Oikein kivat kynnet :) Leopradikuvionnit on hienosti tehty!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommentista, ooka, Mia, Charming Nails ja Anonyymi :). Hyvä, että näyttää siltä, mikä oli tarkoitus :)) (=leopardikuvio).

  VastaaPoista
 5. Siis todella hienot! Ihana idea tuo, että kuvio noin kiemurtelee kynnellä, en ole aiemmin nähnyt mitään vastaavaa. Vau!

  VastaaPoista
 6. Kiitti Pumpulipupu :). Pakko vielä tarkentaa, ettei ollut oma idea, kuten tuossa postauksessa kerroinkin :). Mut ihana idea silti :))).
  Sulla oli kiva postaus kauneusmessuista, oisinpas päässyt sinne itsekin :/.

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanat, voi kun itse osaisi tuollaiset tehdä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...