Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2011

Zoya Kieko

Lakkasin kynteni hehkutusta ansaitsevalla Zoya Kieko -lakalla. Tälläkään lakalla en ollut lakannut omia kynsiäni koskaan, mutta onneksi näitä lakkoja ei ole montaa ja asia on hoidossa, kuten näkyy :). Tämä on ainoa Zoya, mikä minulla on ja uskonpa, että tilanne tulee muuttumaan, koska tämä lakka oli ihan mielettömän hyvä! 



Sivellin on kapea ja sillä on helppo lakata kynsinauhojen vierustat tarkasti. Kaksi kerrosta peitti todella hienosti, eikä lakka raidoittunut yhtään, eikä kulkeutunut minne sattuu. Olen mielestäni huono analysoimaan asioita, kuten myös lakkojen koostumuksia ja laatuja, mutta tämä on vähän pöllömmällekin aika helppo nakki. Hyvä Zoya! Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin lakka on pullossa vähän vaaleampi, kuin kynsillä.


Lakka oli niin-niin kaunis kynsillä ja valloittavan värinen, kunnes... onnistuin pilaamaan kaiken koristeluilla :(. Edes hitusen verran julkaisukelpoiseksi jäi toinen peukalo. Älkääkä nyt sanoko mitään "Hienoltahan tuo näyttää" tai muuta yhtä kannustavaa, koska loput kynsistä oli  oikeasti järkyt. Kaiken kruunasi vielä se, että laitoin pikakuivattajan melko märän lakan päälle ja menin tukanpesulle ihan vaan vähän liian aikaisin. Lopputuloksena ruttuiset lakat, paljaat kynnenkärjet ja oi-niin-haavoitettu mieli.




Raidat tein hopeanvärisellä Depend-koristelulakalla ja kärkiin laitoin OPI Crown Me Already! -glitterlakkaa.


Että tällainen tapaus tällä kertaa. Joskus menee pieleen, mutta onneksi siitä ei tarvitse lannistua :) Meneekö sulla koskaan lakkaukset pahasti pieleen?



4 kommenttia:

 1. Noi peukalot on ihan kuin eri lakkauksista! :O Ylemmässä näyttää ihan siltä, kuin raitoja olisi useammalla eri värillä eikä vain hopeisella. Mutjoo, näitä huonoja kynsipäiviä tulee kaikille joskus :) Mulla harvoin menee lakat ruttuun, koska lakkaan kynnet iltaisin varautuen siihen, ettei käsillä tarvi tehdä mitään ihmeempää ennen aamua, mutta koristeluilla olen kyllä sitten pilannut yhdet jos toisetkin kynnet :D

  Zoyalla on hyvä maine ja kaikki "gurut" tuntuvat olevan sitä mieltä, että Zoyan lakat ovat koostumukseltaan lähes poikkeuksetta todella hyviä. Mulla on kokemusta vain muutamasta Zoyasta, mutta niistä olen kyllä kaikista tykännyt (paitsi Charlasta, niin palvottu kuin se onkin *puistatus*)

  VastaaPoista
 2. Juuh, menee pieleen ja itseasiassa yllättävän usein eka yritys ei ole se mitä julkaisen blogillani. Pikku mokat saatan jättää kynsille ja se yleensä taas johtaa siihen että lakkaus menee vaihtoon seuraavana päivänä. Mutta toisaalta teen lakkauksia usein ja paljon just sen takia eetä oppisin välttämään pieleen menemistä :)

  VastaaPoista
 3. Joskus voi mennä piloille. Ihan nätti ainakin toi kynsi. Kivan värinen. Tossa ylimmässä kuvassa näyttää että noi raidat olis erivärisiä.

  VastaaPoista
 4. Papu: iltaisin minäkin teen yleensä, kun lapset on nukkumassa. Tuona iltana unohdin, että on aikainen lähtö seuraavana aamuna ja siksi pitää tukka pestä illalla. Aamuksi kun on muutakin puettavaa, kuin vain ittensä... :P. Ja totta, niin näyttääkin monivärisiltä nuo raidat ylemmässä kuvassa! En ollut itse edes huomannut :D.

  Mirja: Niinpä, mokia tulee ja mokia menee ja uskon, että parhaimmatkin saa aikaa floppeja :P.

  Justiina: Kiitos. Tuo yksi oli se "ihan ok", mut muut ei, usko pois :D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...