Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lisää mokkanahkaa

Nauhat sai lähteä ja tilalle tuli lisää mokkanahkaa. Lakka on OPI We'll Always Have Paris Suede: mattapintaiseksi kuivuva pinkkiin ihan aavistuksen taittava violetti, jossa on paljon shimmeriä. Tämä on omistamistani kolmesta OPI Suede -lakoista mieleisin. Tykkään hirmusti!Rusettitarrat on Cesarsista, ne on valtavan suloisia. Kiinnitin tarrat Essie Matte About You mattapäällyslakalla. Tuli samalla testattua, miten mattapäällyslakka antaakin tosiaan huomattavasti mattaisemman pinnan,  kuin OPI Suede. Essie siis todella näyttää matalta, kun taas Suede, no, mokkanahalta :).


Kahdessa seuraavassa kuvassa lakka näyttää liian tummalta, mutta niissä näkyy myös hyvin rusettikynsien mattaisempi pinta.
Kynsinauhat huusivat kuivuuttaan näiden lakkojen kanssa, mutta koska halusin saada otettua mahdollisimman mattaiset kuvat , piti totella ohjetta ja pidättäytyä kynsinauhaöljystä kuvaamiseen saakka. Ainakin melkein :). Olisin halunnut lakata nämä vielä kirkkaalla päällyslakalla ja ottaa vertailukuvat heti perään, mutta rusetit lähtivät irtoilemaan jo puolessa päivässä, joten päädyin poistamaan lakat kokonaan.3 kommenttia:

  1. Auh, eivät saaneet pitkään olla sitten kynsillä nuo lakat! Olisinkin kysellyt, että mimmonen oli kesto, kun noita suedeja on siitä niin moitittu. Mulla on vieläkin omani testaamatta, mutta nuo sun kyntesi kyllä kannustavat kokeilemaan - ihanan näköinen lakka :)

    VastaaPoista
  2. Sentimental Journey: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :).

    Papu: Lakat kestivät moitteetta sen vuorokauden, minkä viitsin roikkuvia rusettejä katsella. Uskon, että toinenkin olisi mennyt hyvin :). Ja mulla oli aluslakka, ihan vaan vahinkojen ehkäisemiseksi. Nimim. ei smurffi-, eikä myöskään barbapapakynsiä -kiitos! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...