Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2011

Pulmakynnet

Aina ei mee niin kuin Strömsössä ja joskus toteutus todellakin ontuu...


Puuhastelin kymmenvuotiaan pikkuystäväni kanssa pulmatehtäviä. Sellaisia, joissa pitää laittaa erimuotoisia, geometrisia puupalikoita ohjeen mukaiseen muotoon. Pohdiskelin siinä samalla ääneen, minkähänlaiset kynnet lakkaisin illalla. Pikkuystäväni tuumasi: "Tee pulmakynnet!" SIispä tuumasta toimeen.


Vasemmalta OPI Rumple's Wiggin', China Glaze Seashell,
OPI Sparrow Me the Drama, Orly Instant Artist Dark Purple.


Pohjaväriksi valitsin China Glaze Seashell-lakan, jonka toivoin olevan mukava vaihtelu ranskiksiin niiden kolmen vakkarini rinnalle. Ensikokemus nyt vähän viittaa, että ei taida toimia :/. Liian peittävä ja "muovisen" värinen minun makuuni. Ehkä.
Kärkiin lakkasin OPI Sparrow Me the Drama ja OPI Rumple's Wiggin' -lakoilla. Tummanvioletin paksun raidan tein Orly Instant Artist koristelulakalla (sävy Dark Purple) ja mustat rajat Kiss NailArt -lakalla. Näistä lakkauksista olisi siis pitänyt tulla mieleen pulmapeli, mutta lopputulos muistuttaa enemmän lasten Brio Hello Kitty -rakennuspalikoita. No mutta, söpöjähän ne on nekin ;).Violetti koristelulakka näyttää kuvassa kynsillä vähän turhan tummalta, mutta tuossa pullossa väri toistuu melko oikein. Nämä lakkaukset olisivat sopineet paremmin pikkuystäväni kynsille, joten olkoon tämä postaus omistettu hänelle :).

5 kommenttia:

  1. Ai kun söpöt! Mutta samaa mieltä olen tuosta ranskislakasta, se on turhan peittävän ja muovisen näköinen ihan kuten sanoit.

    VastaaPoista
  2. Oi, nämä ovat todella kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. Näissä on jotain hirmu kivaa. :) Tykkään!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...