Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2011

Yksinkertaista shatterilla

Yksinkertaiset pikakynnet, jotka omasta mielestäni jäivät kaipaamaan jotain mustaa. En jaksanut eilen illalla enempää ja pakko oli töihin saada jotain repsottavia rusetteja siistimpää, joten tässä tulos.
Vaaleanpunainen lakka on ehkä yksi ihanin vaaleanpunainen creme, mitä olen nähnyt. Sana täyteläinen kuvaa mielestäni tuota vaaleanpunaista sävyä. Se on vaan jotenkin niin täyttä väriä :). Ihan ihana ja niin kotoisa väri minulle :). Ja niin, lakka on siis OPI Sparrow me the Drama, jota kaksi kerrosta. 
Kärkiin sipaisin OPI Silver Shatter -lakalla, joka on siis halkeileva lakka. Vasempaan nimettömään tein pystyraidan, ihan vain siitä syystä, että poistun mukavuusalueeltani :D. Rakastan symmetriaa ja kynsieni kuuluu olla samanlaiset tai vähintäänkin molemmissa käsissä samat poikkeukset (vrt. molemmat nimettömät koristeltuna). Aika rajoittunutta, eikö? No, siitä syystä harjoittelen poikkeamaan kaavastani. Olenpas aika villi ;)!


Lisättäköön tähän vielä, että ihailen kovasti toisten eriparikoristeita ja se on tavoite itsellänikin: osata yhdistää koristeita tyylikkäästi ja useilla eri tavoilla).

Tarrat on jotain arkin jämiä, ehkäpä ostettu joskus Seppälästä.
Nyt Sannu kaatuu sohvalle sipsipussi kainalossa. Flunssa puskee ja silloin(-kin) saa herkutella :P.


Oletko sinä kaavamainen omissa kynsikoristeluissasi?

2 kommenttia:

  1. Tosi sievät! Mutta olen samaa mieltä, hitusen mustaa olisi ehkä ollut pop. Vähän niin kuin pullataikina tarvitsee vähän suolaa. Mulla on ihan sama ongelma, pakonomainen tarve symmetriaan. Että joo, kaavamaisuutta piisaa täälläkin :D

    VastaaPoista
  2. Voi kyllä! Mulla on tiettyjä kaavoja miten kaikki koristeet yms tulee aina aseteltua ja sitten havahdun siihen että eih, taas näin ja yritän tietoisesti rikkoa niitä kaavoja etten niihin ihan kangistu :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...