Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

Elämänhelpottajia lakkapuuhissa

Haluan esitellä teille pari Sannun elämänhelpottajaa näissä lakkapuuhissa. Nämä tuotteet on varmasti monille tuttuja, mutta silti ne ovat postauksen arvoisia :).


Näppärä tuote numero 1, kaikessa yksinkertaisuudessaan: pumppupullo kynsilakanpoistoaineelle. Ostin näitä kaksi viime kesänä, kun kävin geelikynsikurssin. Toinen lakanpoistoaineelle ja toinen cleanserille. Lakanpoistoainepullo on käytössä jokaisen lakanpoiston yhteydessä ja kyllä se on vaan kätevä.
Vanulappu painetaan pullon päälle ja pumpataan alaspäin, jolloin pullo laskee joka pumppauksella vanulappuun muutaman pisaran lakanpoistoainetta. Poistoaine tulee siis tuossa pullon päällä olevista kolmesta reiästä. Siis niin kätevää! Ei huolta, että pullo roiskisi pitkin pöytiä, kun siitä kaataa, tai että pöytä on pilalla, jos pullo sattuu kaatumaan. Pulloon mahtuu ehkä parin desin verran tavaraa. Oman pulloni olen siis hankkinut Cesarsista ja hinta taisi olla jotain alle kympin. EBaysta näitäkin varmaan saa vielä edullisemmin.
Toinen näppärä tuote on Nail Polish Corrector Pen, eli kynsilakan korjauskynä. Olen käyttänyt viimeiset kolme kuukautta (Kyllä! 3kk samaa kynää!!) tätä:Olen (ainakin omasta mielestäni) kohtuullisen tarkka lakkaaja ja teen lakkauksen mielluummin hitaammin ja tarkasti, koska inhoan kynsinauhojen puhdistamista lakkauksen jälkeen. Pääsen siis vähemmällä olemalla tarkka :D! Siksi tämä korjauskynä on kai kestanyt niin kauan käyttökelpoisena :). Nyt tosin pää alkaa olla jo vähän hapsottava.
Tykkään tämän kynän kärjen muodosta, koska se on tuollainen suippo ja helpottaa siistin rajan tekemistä. Pyyhin tällä kynsinauhaa, ja kun lakkaa tarttuu kynän päähän, pyyhkäisen sen vessa- tai talouspaperiin (johonkin imukykyiseen paperiin siis) ja se on taas puhdas. Jotain jäämää toki kärkeen tarttuu, mutta melko valkoinen tuo on edelleen, kuten näkyy :).


Tilasin alesta nyt kokeiluun Konad-merkkisen vastaavan. En ole vielä avannut pakettia, joten en osaa kertoa laadusta, mutta nuo vaihtopäät ja niiden muoto ei ainakaan houkuttele yhtään :(.

Viime aikoina olen harjoitellut myös kynsinauhojen siistimistä asetonilla ja siveltimellä.
Jos edes kynnet -blogin Papu teki aiheesta kivan ja selkeän videopostauksen, mikä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, jos et ole sitä jo tehnyt. Yllä olevaan kuvaan on päässyt myös siveltimeni :). Asetonia säilytän vanhassa Seche-kynsilakkapullossa.


Onko sinullakin käytössä pumppupullo tai käytätäkö korjauskyniä? Vai löytyykö kenties jotain muita helpottajia? :)

5 kommenttia:

 1. vink vink. lidlissä myydään nykyään kynsilakanpoistoainetta pumppupulloissa. maksaa n 2e ja pulolla kokoa 200ml!

  VastaaPoista
 2. Lidlistä löytyy erittäin hyvää kynsilakanpoistoainetta tuollaisessa pumppupulossa, alle 2€ maksaa se kynsilakanpoistoaine pulloineen :) vaihtoehtoina on asetooniton sekä asetooninen. Itselläni on asetooniton ja se on erittäin tehokas, ottaa jopa glitterin pois kynsiltä tehokkaasti :)
  Omistan myös tuon cesarsin korjauskynän, todella näppärä! se on kestänyt käytössäni monta kuukautta, vaikka en sitä kovin käytäkään, silloin tällöin jos pitää heti ottaa kuva kynsistä tms ^^

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos vink-vink-vinkistä. Itse en oikein pidä Lidlissä asioimisesta ja tottahan minulta on sitten mennyt ohi moinen halpa hienous ;). Täytyy joskus rohkaistua sinne pahvilaatikoiden joukkoon ostoksille :)).


  Nails1820: Kiitos sinullekin vinkistä :). Täytyy joskus käydä testiin. Käytän normaalisti Dependin sinistä ja kyllähän tuo on tosi paljon edullisempaa.
  Minun mielestä kynsinauhojen putsaaminen kuuluu asiaan asap, ottipa kuvia tai ei :). Vähän niinkuin vaikka lankojen päätteleminen neuletöissä. Mutta kukin tavallaan, kai :).

  VastaaPoista
 4. Olen kaivannut itselleni tuollaista pumppupulloa jo melkein vuoden, enkä vain ikinä ole saanut aikaiseksi erikseen tilata sellaista. Pitääpä piipahtaa Lidlissä! Hyvä kun muistutit tuon pullon tärkeydestä :D

  VastaaPoista
 5. Tilasin ebaysta pumppupullon, missä on metallinen korkki/suu-osa, reilu 2 dollaria free shipping. Saapui kotiin viime viikolla, ja yhdet kynnet jo sen kanssa putsasin. Nyt melkein ootan loppuviikkoa, että pääsen kynsiä taas putsaamaan, ihan vaan sen takia, että pumppupullo tekee siitä suorastaan hauskaa... =D Paras hankinta tähän asti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...