Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vesimarmorointia: syksyni sävyt

Iltamyöhällä innostuin taas vesimarmoroimaan kynsiäni. Tällä kertaa jouduin vaihtamaan veden pariinkin otteeseen, enkä ihan onnistunut saamaan aikaan suunnittelemaani jälkeä, mutta lopulta olin taas ihan tyytyväinen. Oon näköjään hitaasti lämpenevää sorttia, ainakin mitä tulee omiin lakkauksiini :P.


Tässä siis minun syksyni sävyt, sekä kaunis Saimaa ruskassa:
Alle laitoin jälleen China Glaze White on White -lakkaa kerroksen, jotta värit erottuvat päällä paremmin. Vesimarmoroinnissa käytetyt lakat näet tässä:


ColorClub Ms. Socialite sekä High Society
OPI Mermaid's Tears


Laitoin nimettömiin neljä erikokoista strassia jonoon. Tilasin nuo Cesarsin alesta, kun 6€ oli mielestäni ihan siedettävä hinta Konad-strasseista. Nämä on kuitenkin todella paljon laadukkaampia ja kimaltavampia, kuin eBaysta tilaamani strassit. 


"Raidoituskohtiin" vedin viivat hopeisella Depend-koristelulakalla. Se ei ole kyllä minun makuuni ihan riittävän pigmenttinen :(. Onkohan muut värit parempia, onko mielipiteitä? 


Ja kuvat puhukoot sitten puolestaan...


Varjossa.

Auringonpaisteessa.

Siivosin kynsinauhojen reunoista vähän rumasti tuon aluslakan näkyviin, se harmitti :(. No, aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta ;).


14 kommenttia:

 1. Ihanat! IHANAT! Ja kateuden peikko olkapäälläni vinkaisi, kun näki tuon High Societyn! Olen nimittäin kasannut tässä listaa Color Clubeista jotka ehdottomasti haluaisin, ja High Society on se ongelmalapsi, jota ei löydy koskaan myyjiltä, joilta löytyisi ne muut....

  VastaaPoista
 2. Kiitän, Papu :). Nappasin tuon High Societyn Cesarsin tilaukseen, kun se oli alessa. Oletin sen kyllä tummemmaksi, kuin mitä pullossa näyttää. En oo kylläkään ehtinyt testaamaan kynsille...

  Mistä sinä muuten tilaat OPIn lakat? EBaystä? Pitäis saada se Tourig America -kokoelman harmaa :P. Oon siis tilannut Nailsuppliesilta aikaisemmin, mutta siellä ei enää oo OPIa :(.

  VastaaPoista
 3. Ompa kauniit marmoroinnit ! :) Itsekkin pitäisi kokeilla..

  http://myownnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Vooi miten nätit marmoroinnit! :)

  VastaaPoista
 5. Aika samanlaista kuin siun logossasi tuolla nuo kynnet :) Ja ah, niin upeat! Kyllä kun tuollaiset marmotointitaidot osaisi. Millaiset ovat olleet siun ensimmäiset marmoroinnit, saitko jo silloin tuollaista jälkeä vai menikö miten sattui? Tahdon tietää onko tuo joku luonnonlahja että jotkut osaa ja toiset ei, vai olisiko miullakin vielä toivoa vaikka ensimmäinen kerta aikoinaan olikin ihan fiasko ::D

  VastaaPoista
 6. Kaunista työtä! Ihana katsoa, kun joku jaksaa ja OSAA tehdä kynsistään upeat. Itse vedän aina vaan ihan yksivärisillä menemään.. Ehkä joskus kokeilen.

  VastaaPoista
 7. Hannaha: Kiitti, eiku kokeilemaan :)

  Sonne: Kiitti :)

  Shaqu: Samalla kuviolla tein nämäkin, kun nuo logon kynnet. Asettelin nämä vain eri tavalla :). Mulla on (vähän tylsä sanoa :/) marmoroinnit onnistuneet jo ekalla kerralla ihan kivasti. Uskoisin, että homma vaatii pikkutarkkaa luonnetta, mitä multa löytyy toisinaan liiaksikin... Veden lämpötila on ratkaiseva, esim. jos vesi on liian kylmää, niin lakka kuivuu vedenpinnalle hetkessä ja silloin sen työstäminen on mahdotonta. Aina ei kyllä mullakaan onnistu tietenkään ja joskus joutuu taistelemaan pitkäänkin...

  Siri: Kiitos :)

  Anni: Kiitos :)

  Rouva Pinkkinen: Kiitos. Monet on kysyneet, miten minä jaksan lakkailla, mutta intohimostahan se on kiinni. Minua ei taas huvita vaikka leipominen pätkän vertaa, kun taas toisille se on sitä terapiaa :).

  VastaaPoista
 8. Sannu, tilaan enimmäkseen lakkani joko täältä tai täältä. Sen mitä noilta kahdelta ei löydy ostan sitten hakutoimintoa käyttäen siltä myyjältä, jolta sen halvimmalla saan :D

  VastaaPoista
 9. Hieno Saimaa-tausta antaa kyllä oman säväyksensä muutenkin onnistuneille kynsille! Oivalliset kuvat, voin todeta - tässä jo tovin postauksia China Glaze -tunnisteella selattuani. (Ko. merkki on alkanut kiinnostamaan kovin, mulla kun ei sitä lainkaan ole...)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...