Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Maastokynnet

Maastokuosi ei ole erityisemmin minun juttuni. Olen enemmän sitä 'korkkarit ja sieviä rusetteja' -tyyppiä, mutta niin kuin sanottu, välillä pitää poistua mukavuusalueelta :). Mieheni työhön maastokuosit sen sijaan kuuluvat ja siksi hän olikin kerrankin kiinnostunut kynsistäni (Wuhuu, ehkä ekaa kertaa ;)!!).


Ajatus näihin kynsiin lähti Kicks Make Up Army Jacket -lakasta, joka esiteltiin Manicure Madness -blogissa. Kuvat nähtyäni ajattelin, että tuo on se väri, jonka haluan Kicks-lakoista ekana testiin :). Lakat ovat muuten nyt tarjouksessa -20% (=3,50€)! 

Tämä lakka on muuten paljon tummempi kynnellä, kuin pullossa. Kaupassa jo mietin, että muistinko lakan nimen väärin, kun se näytti niin paljon vaaleammalta, kuin Manicure Madnessin swatch-kuvissa. Laatu on kuitenkin mielestäni ihan hyvä, ostan kyllä useammankin vielä. Kaksi kerrosta lakkaa peitti hyvin, suti oli ihan ok, eikä tämä ainakaan raidoittunut. Kuivuminen sen sijaan kävi vähän hitaanlaisesti.


Tässä sitten ne maastokynnet (huom! tulossa ihan liian monta kuvaa!):Käytetyt lakat:

 • Alla Poshe Treatment
 • Kicks Make Up Army Jacket (armeijanvihreä creme)
 • China Glaze Liquid Leather (musta creme, levitetty pienellä pensselillä)
 • Color Club High Society (harmaa creme)
 • China Glaze Ingrid (ruskea shimmer, levitetty pienellä pensselillä)
 • Päällä Essie Matte About You (mattapinnan tekevä päällyslakka)


Essien mattalakka turhi pari kynttä, voi pöh :(. Tai eihän se lakka ollut, vaan minä ihan itse ;P.


Rakkaan äitini kommentti oli "No hyi kamala, onpa hurjat. Tuollaiset halloween-kynnet!" :D No kiva. 
Itsekin mietin, pitäisikö vetäistä rusetteja tai pinkkiä glitteriä näiden päälle, että näistä saisi enemmän omantuntuiset ;), mutta päädyin pitämään nämä näin. 

Mitäs sinä tykkäät maastokuosista kynsillä? Tai ylipäänsä ? :)


 

10 kommenttia:

 1. Halloween-kynnet..? x) Ei kyllä olisi itselleni tullut mieleen halloween :D
  Itsekään en ole mikään maastokuosin rakastaja (ja joo, olen sellainen rusettiprinsessa mielummin) mutta todella onnistuneet kynnet. Vaikka maastokuvio näyttääkin yksinkertaiselta, ei sellaisen toteuttaminen minun mielestä ainakaan sellaista ole. Joten todella hyvin tehty! Ihan vapaalla kädellä? Näyttää kuin olisi suoraa jotku tarrat liimattu :)

  VastaaPoista
 2. Cottoncandy: Kiitti :).

  Shaqu: Jep, halloween-kynnet :). Itsekään en ihan tajunnut yhteyttä, mutta olivat kuulemma pelottavan näköiset :D (Terkkuja äidille <3!)
  Vapaalla kädellä tein, lakan omalla sudilla ja/tai pienellä pensselillä.

  VastaaPoista
 3. Mä oon aina vierastanut maastokuosia :) Mutta noin taitavasti tehtynä se näyttää ihan kivalta :)

  VastaaPoista
 4. Hienot ja tosi hyvin onnistuneet! Omaan makuun sinänsä tuo maastokuosi ei ole, joten tuskin mun kynsillä tulee näkymään ;) Mutta toisaalta, niinhän mä oon ajatellut monesta muustakin ja sitten ajan kanssa onkin alkanut tuntumaan ihan hyvältä idealta :D

  VastaaPoista
 5. Ihan sikamakeet maastokynnet! Upeat!
  Nyt mä tiedän, mitä teen tänään.
  -T-

  VastaaPoista
 6. Hienot! Toteutus on tosi onnistunut, musta noi vaatii kans nimenomaan mattapinnan :) Noi ois kyllä munkin mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta lopputulos on siinä määrin cool, että tarttee varmaan munkin rohkeasti välillä liikkua oman mukavuusalueeni ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 7. Aiiiiiiivan ihanat!! <3 Ja noi vielä kun toteuttais pinkin eri sävyissä.. AHH!! Sait muuten juuri uuden lukijan, mitenhän en oo aiemmin hoksannu sun blogia!? :O

  Käythän vastavierailulla... :))
  http://mimosnailart.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavat maastokuviot ja tosi taitavasti tehty! Hienot on :) Näitä voisin kokeilla itsekkin...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...