Sivut

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Vesimarmorointia: mustavalkoinen pyörre

Innostuin vesimarmoroinnista niin, että päätin tehdä uudet putkeen. Aika tylsää teidän lukijoiden kannalta, pahoittelut siitä. Ajatus oli taas luoda jotain ihan muuta, kuin lopputulos oli. On se kumma, että aina käy niin :D! Suunnittelin siis saavani aikaan jonkinsortin ranskista muistuttavat koko kynnen marmoroinnit, mutta musta ja valkoinen lakka kiljuivat laatikossa ja käteni tarttui niihin, kuin refleksinä. Ja lopputulos titti-ditti-dii!!! .................. Eriparikädet!
Vasemman käden kynsistä tuli vaaleamman harmaat, kun lakat sekoittuivat keskenään enemmän ja oikeasta taas selvemmin musta(tai tummanharmaa)valkoiset. Tähän oli kyllä selvästi syynä valkoinen lakka, joka alkaa olla tienä päässä.
Tämän vesimarmoroinnin jälkeen voin minäkin sanoa, että China Glazen musta ja valkoinen lakka eivät sovi käytettäväksi marmoroinnissa yhdessä, ilman muita lakkoja. Musta oli hyvässä kuosissa, pullo vähän vajunut ja lakka juuri sopivasti hieman paksuuntunut, mutta valkoinen...ei hyvä. Ensimmäinen pullo oli ihan semiliisteriä ja toinen, jonka juuri korkkasin, oli täysin lirua. Grrrr >:/.
Sain kuitenkin aikaan jonkunsortin pyörteet ja ihan kohtuullisen näköiset noin niin kuin ekaksi pyörreviritelmäksi. Yllä olevassa kuvassa on kynnet, jotka mielestäni onnistuivat parhaiten. Tuolta olisi kaikkin kynsien pitänyt näyttää! :) Nimettömiin lisäsin taas muutamat strassit, mikä oli kyllä vasurin kohdalla virhe. Saa olla samaa mieltä ;P.
Kaikkinensa nämä kynnet on aika hauskat ja keräsivät jo yhden päivän aikana monet kehut. Kivaltahan se tuntuu :).

7 kommenttia:

 1. oi wau! Ei ihme ettö sait paljon kehuja kynsistäsi, aivan todella liian wau wow upeat :DD

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä taas onnistunut hyvin marmoroinnissa ! Nämäkin on ihanat :) En uskalla edes kokeilla itse, kun katsoo noita sun omia....

  VastaaPoista
 3. Todella kaunista! Ja yhdistät niin hienosti koristeita vesimarmorointiin :)

  VastaaPoista
 4. Wow, mahtavat!! Eikä yhtään ole tylsää kattoo näin upeita kynsiä vaikka olis kymmenet peräkkäin!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...