Sivut

torstai 4. elokuuta 2011

Geelirankis ja kotiutunut OPI-tilaus

Tein ihanalle naapurilleni geelikynnet perusranskiksella ja kylläpä niistä tulikin ihan sievät. Kipitimme sitten aidan yli hänen kukkapenkilleen, kun siellä kukki niin suloisia, pinkkejä ruusuja. Kaunista kuvausrekvisiittaa :).


Sain nailsupplies.us -tilaukseni, mahtavaa! Tilasin OPIn Designer Series -kokoelman Extrawagancen, mutta en sitä sitten saanutkaan, höh. Tilalle hyväksyin alla olevan Reflection-lakan, eli punaisen. P-u-n-a-i-s-e-n! MINÄ! Tää onkin sitten ensimmäinen punainen lakka, joka mulla on (jota en koskaan hanki, niin juuri... Terkut Jos edes kynnet -blogin Papulle ;)). Muut ihanuudet ovat siis Crown Me Already! (rakkauslakkani!), I Lily Love You, DS Opulence ja DS Top Coat. Lisäksi ostin vielä Color Clubin Milky White base coatin.
Oon saanut lakkailtua aika vähän, kun meidän perhe lomailee _vihdoin_! Joka päivä ei siis ehdi postailla, mutta toivottavasti jaksatte odotella, te ihanat lukijani :).

2 kommenttia:

  1. Hahaa, se tarttuu ;D Noi DS-lakat on kyllä ihan mielettömän nättejä, ei ihme että ovat kalliimpia kuin perus-OPIt.. niissä on kuin timanttipölyä, oih! En muutes tajua, miten mulla on mennyt tämä postaus ohi O_O

    VastaaPoista
  2. No niin tarttuu Papu, todellakin ;D!!
    En oo vielä ehtinyt testaamaan noita kahta edes... Pitää korjata tilanne :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...