Sivut

tiistai 16. elokuuta 2011

Kräkleä ja kissuuksia

Ei sentään koiruuksia, vaan kissuuksia ;). 
Mut ensin nää kynnet.


Siinäpä siis simppelisti kesäkuun alulta OPIn Pirates-kokoelman lakat Mermaids Tears alimpana ja Silver Shatter vinosti päällä. Pohjalla ja päällimmäisenä Poshea. Ylempi kuva salamalla ja alempi luonnonvalossa.


Sitten niihin kissuuksiin :). 
Oon pistänyt merkille, että monella kynsibloggaajalla on kissoja ja niin on muuten minullakin. Liittyyköhän nää asiat jotenkin toisiinsa, siis kynsirakkaus ja kissarakkaus? Oon aina ollut henkeen ja vereen kissaihminen, eli ei koiria kiitos ei ;). Vaikka onhan nekin ihan ihania usein :D. Tässä siis minun "pienet", sinisilmäiset karvakasat.


11 kommenttia:

 1. Aww, tällä hetkellä ei itselläni kissaa ole mutta kissaihminen täälläkin o/ Sekä myös tietenkin kynsi-ihminen henkeen ja vereen :) On jännät silmät kissuilla, onko nuo minkä rotuisia?

  VastaaPoista
 2. Minulla on kyllä kynsirakkaus sekä koirarakkaus :) Olen aina ollut koiraihminen, ihan pienestä lähtien, mutta kyllä kissatki ovat kivoja ^^ TOsin olen kissoille allerginen, joten niiden seurassa en saa viettää liikaa aikaa... :D

  VastaaPoista
 3. Enempi minäkin koira ihminen olen, vaikkakin meille on tulossa tässä jossain vaiheessa kissa :)
  Nythän mulla on vain kaksi marsua, koiruliini meni taivaaseen paremmille metsästys maille viime talvena :´( ja nyt ei oo aikaa kasvattaa ja kouluttaa koiranpentua näiden mun kahden pienen muksun rinnalla.

  VastaaPoista
 4. Onneks ei Shaqu jääty alakynteen vielä näille koiraihmisille ;).

  Nails 1820: siedätystä, siedätystä :P.

  Mirja: juu-u, tiedän, mistä puhut kahden muksun kanssa. Sama on laulu täällä ja välillä jää kissat liian vähälle rapsutukselle :/.

  VastaaPoista
 5. Hitsi, unohtui Shaqu sulle vielä vastata, että kissat on rodultaan Ragdolleja. Niitä lötköjä jättiläisiä :)).

  VastaaPoista
 6. Ragdoll <3 Oi oi, sellaisen miekin haluaisin :)

  Tää blogger on kyllä siitä huono ettei voi kunnolla "vastata" ihmisille (siis niin että toinen saisi siitä tietoa) vaan miunkin pitää käydä itse katsomassa aina välillä että oletko jo vastannut...

  VastaaPoista
 7. täytyihän tähänkin vielä kommentoida, kun kissoja näin! olen myös kynsitaiteen harras harrastelija (käyppä toki visiitillä myös minun kynsiblogissani!) Ompa kummaa että kaikki kynsiholistit ovat myös kisuholisteja, itsekkin olen huomannut! Minulla itsellänikin oli ragdollkissan pentu joka jouduttiin kuitenkin taannoin vakavan sairauden vuoksi lopettamaan 8kk iässä, mutta nyt on jo hankinnassa uusi rag pentu, kun koko perheemme niin kissaihmisiä ovat :D Onko omissa kissoissasi pyhää birmaa tai ragdollia kun niin suloisia ovat ja muistuttavat paljon niitä rotuja :)

  VastaaPoista
 8. Fanni: Ragdollejahan nuo (ja käyn toki!) :).

  VastaaPoista
 9. ajattelinkin heti nähdessäni että pakkohan noiden on rageja olla! suloisia ovat :)

  VastaaPoista
 10. Löysin juuri blogisi ja tykästyin kovasti, luen alusta loppuun :) Tekis mieli lukea jo nyt kaikki, mutta pakko mennä nukkumaan.

  Hih, ihania kisuja <3 Mua alko itse asiassa naurattaa, kun luin tuon...aloin miettiä ihan samaa, miten niin monella kynsifriikillä on kissoja ja meidän taloudesta niitä löytyy neljä! Selkeästi liittyy jotenkin yhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, lue vaan :). Kiva, kun löysit tänne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...