Sivut

tiistai 23. elokuuta 2011

Ruffian manicure (=puolikuu nurinpäin? ;))

Puolikuumaniikyyristä innostuneena kokeilin toisen heti perään. Tällä kertaa laitoin vain ranskistarrat toisin päin, eli puolikuun raja kääntyikin nurinpäin. Tästä siis syntyi Ruffian Manicure. Netin syövereistä löytyy näitäkin kuvia paljon :).


Laitoin näihin koko kynnelle kaksi kerrosta China Glazen Swing Baby -lakkaa, joka on shimmerinen, väriltään kullan ja hopean sekoitus. Ihan se ei ole kumpaakaan siis, mutta ehkä mieluummin kultainen. Tarrojen avulla lakkasin paksut kerrokset Colob Club Alias -lakkaa. Rajoista tuli suht siistit :). Keskisormiin laitoin vielä muutamat violetit strassit.


Huomatkaas muuten, miten lakat on taas lähteneet kärjistä karkuun. Edelleen syytän pikakuivattajaa tästä. Auttakaa! Laitanko pikakuivattajan liian märän lakan päälle?


Yllä olevasta kuvasta näette tuon Alias-lakan värivivahteita. Se näyttää varjossa tummanvioletilta, jossa on lilaa (?) shimmeriä, mutta auringon tai lampun valossa siitä erottuu kultaista, vihreää ja ruskeaa myös. 


Mitäs pidät? Pitääkö puolikuun olla aina oikeinpäin :)?

5 kommenttia:

 1. Toihan on nyt sitten Ruffian manicure eikä Half-moon :) Kivat kynnet tuli kyllä! En muutes ole varma siitä, onko se kutistuminen pikakuivattajan syytä, koska mullakin sitä tapahtuu vain joidenkin lakkojen kanssa. Ja toi Alias on nimenomaan niitä, jotka vetäytyy mullakin. Ärsyttävää!

  VastaaPoista
 2. Papu: Niinhän se onkin, hyvä kun korjasit :). Haeskelin kuvia puolikuulla ja törmäsin näihin, enkä tutkaillu enempää :). Pitääkin korjata otsikko heti. Kiitos :).

  Ja totta sekin, et Alias on tehnyt näin ennenkin, hmm. Pitääkin jatkaa tutkailua. Tekee mieli heti ottaa lakat pois, kun huomaa nuo paljaat kärjet :(. Eikä ne vetäydy edes ihan hetkessä, eikä parissakaan tunnissa, vaan vasta seuraavana päivänä oon huomannut (siis jos lakkaan illalla).

  VastaaPoista
 3. Nuo on tosi hienot! Ja värit sopii kivasti yhteen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...