Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Mie ja miun kynnet

Meillä on makuuhuoneen vessassa nimikoidut pyyhekoukut minulle ja miehelleni. Mie-pyyhekoukku ei itse asiassa ole minun, mutta se sopi kuvaan mukavammin :). Kynsistä siis tuli niin _mie_, että tällaisissa jaksaisin olla päiviä. Rakastan kaikenlaisia ranskiksia ja niitä on myös kiva tehdä. Ja mie-koukun vieressä on tietysti sie :).
Valitsin väreiksi mustan, hopean ja valkoisen ja idea näihin kynsiin on pihistetty Prisman hyllystä! Tutkailin siellä ruokakauppareissulla kynsilakkoja ja samassa hyllyssä roikkui Broadway-tekokynsiä. Voi kun niissä onkin kivoja koristeluja :)!


Tähän lakkaukseen käytetyt putelit on tässä:- alla Poshe Treatment
- koko kynnellä China Glaze Innocence (jaiiiiks, se puuttuu kuvasta! Se on se haaleavaaleanpunainen.)
- kärjessä hopea Depend ArtLiner-lakka, musta China Glaze Liquid Leather ja hopeaglitter Kiss NailArt-lakka (hopeaglitter laitettu sienellä töpöttämällä)
- raidat valkoisella Kiss NailArt-lakalla
- päällä Poshe pikakuivattaja, joka alkaa näyttää taas ikävästi ensimmäisiä venymisen merkkejä :(
Näistä kynsistä tuli kivat, vaikka nuo Kiss-koristelulakat onkin jo vähän kehnot. Aluksi ne oli minusta ihan kelvolliset, mutta nyt ne on alkaneet kuivahtaa ja koostumus on paksuuntunut reippaasti. Mistä te muuten ostatte koristelulakkanne, kun/jos tilaatte ulkomailta? Minulla ei ole näiden Kissien lisäksi, kuin yksi Depend ja pari ColorClubin Art lineria ja mieli tekisi hommata muutama lisää.


Ja katsokaapas seuraavaa kuvaa. Otin kuvat kynsistä seuraavana päivänä lakkauksesta ja kärjet on taas paljaana. Grrr >:/. En todellakaan usko, että olisin ehtinyt kuluttaa ne tuohon kuntoon. Sormi osoittaa edelleen pikakuivattajan suuntaan, mutta jatkan tutkailuja ;).
Ja hei, mitä tykkäätte bannerista? Ailaik! Taustan kanssa oon vielä vähän epävarma, kun en haluaisi luopua noista kiekuroista, mutta väri ei oo oikein nappi tuon bannerin kanssa. Saakohan taustakuvan värejä mitenkään muutettua? Minulla kun ei noita koodaajan lahjoja ole... :/.


Ps. Chinan musta lakka on siis Liquid Leather, eikä Black Leather, kuten aiemmin teitä juksasin :P. Pahoittelen virhettä :).

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköset kynnet ! :)
  Ja bannerikin on kiva. Siinä olevat kynnet ovat ihanat ♥

  VastaaPoista
 2. Ihan miun väriset kynnet! ;)

  VastaaPoista
 3. Ooka: kiitti :).

  Majona: Ainou ;P

  VastaaPoista
 4. Oi ihanat kynnet! Mä luulen myös,että syyllinen on kuivattaja tuohon kärkiongelmaan, mulla kans käy noin toisinaan, ärsyttävää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...