Sivut

tiistai 30. elokuuta 2011

Prinsessakynnet osa 2. Not.

Lupailin tehdä synttäreille kunnon prinsessakynnet, mutta niistä tuli niin kauhea fiasko, etten voi niitä julkaista. Kiireessä tein ranskikset OPIn Princesses Rule ja China Glaze White on White lakoilla ja suorastaan läiskin strasseja ja microhelmiä kynsille. Ei hyvä.


Viimeisille vieraille tuli kuitenkin nähtäväksi nämä:


Tein liukuvärjäyksen töpöttämällä keittiösienen palalla. Lakkoina oli Essie Fiesta ja kärjessä China Glaze Ahoy!. Pohjalla OPI Princesses Rule. Liukuvärjäyksen päälle lakkasin koko kynnen ikivanhalla (minun mittapuussani) Maybelline Colorama Effects lakalla, josta en löytänyt mitään merkintää sävystä. Se on melko väritön lakka, jossa on paljon pientä pinkkiä glitteriä (vai shimmeriä?). 


Leimaukset on tehty MagnoNailsin XL-laatasta E ja lakkana käytin China Glazen Millenniumia. Pyöreät pilkut on tarroja, jotka tuli Kiss NailArt- lakkapaketissa. 
Näistä tuli ihan kivat, mutta eivät kestäneet kuin puoli päivää hyvänä :(. Sitten oli jo ekat lohkeamat kärjissä. Oikean käden kynnet on ottaneet osumaa taas sitä tahtia, että geelaan niitä, kunhan ehdin. En millään pysty olemaan enää eriparisissa kynsissä, kun on mahis tehdä kaikista samanmittaiset :D. Muutenkin, kuin lyhentämällä ;).


Mutta mitäs tykkäät näistä?

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...