Sivut

maanantai 22. elokuuta 2011

Mattamusta puolikuumanikyyri

Minäkin halusin kokeilla puolikuumanikyyrin, kun muutkin (mm. Charming Nails ja Jos edes kynnet -Papu). Ensimmäistä kertaa myös päätin lakata valtaosan kynnestä mustalla, mikä on (monien muiden sävyjen tavoin) aikaisemmin tuntunut vähän vieraalta ajatukselta. Taitaa olla niin, että mitä syvemmälle tämän kynsiharrastuksen kanssa menen, sitä laajemmalle leviää ennen outoina pitämieni juttujen kokeilu :D. Ei siis sillä, että mustassa kynsilakassa olisi mitään outoa, vaan se on vaan tuntunut minun kynsille vieraalta :).


Käytin apuna Mavalan ranskistarroja, enkä oikein ollut tyytyväinen, koska tarrat eivät ole mielestäni riittävän kaarevia. Googlen kuvahaulla löytyi monta kuvaa, joissa oli käytetty niitä tarroja, jotka laitetaan vahvistamaan kansioitavien papereiden reikiä. Mitä ne nyt ovatkaan nimeltään. Täytyy kipaista sellaisia ja kokeilla uudelleen, josko tulos miellyttäisi omaa silmää enemmän. Eli sinne to do -listalle taas yhdet kynnet ;).Käytetyt tuotteet:
- aluslakkana OPI Start to Finish 
- koko kynnellä (ja siis puolikuussa) China Glaze Millenium x2
- kynnellä puolikuuta lukuunottamatta China Glaze Liquid Leather, yksi paksu kerros
- päällyslakkana mattapinnan tekevä lakka Essie Matte about youLuonnossa nämä kynnet oli taas kivemmat, koska tuo hopeinen erottui kiiltävänä ja vähän peilimäisenä hienosti mattamustasta. Korjasin muuten mustalla nail art -lakalla noita kaaria vähän, että sain ne taipumaan edes tuon verran. Mitenkään supersiistiä tuo jälki ei kyllä ole, mutta kauempaa kun ihasteli, niin ihan hyvältä näytti ;).


Noissa kahdessa ekassa kuvassa näyttää, kuin hopeista lakkaa olisi kauhea keko, mutta ei sitä ollut :). Mustaa jouduin sen sijaan laittamaan paksun kerroksen. Päällyslakkakin tuli sitten vain mustan päälle, joten mustat osiot jäivät sitten vähän enemmän koholle, kuin hopeiset. Ei häiritsevästä kylläkään...


Vedin ylleni farkut, mustan tunikan ja hopeiset/valkokultaiset korut ja avot! Toimi ;).


Ps. Pahoittelen viimeisessä kuvassa lymyävää kissanomistajan parasta ystävää aka teippiharjaa ;)

5 kommenttia:

 1. Mulla oli apuna juurikin ne reikätarrat, ne toimii jotenkuten mutta kyllä siihen rajalle silti helposti jää sotkua. Mutta nätit noi musta on :)

  VastaaPoista
 2. Noniin, sinne lähti nyt sitten tilaukseen Essien matta-lakka. Kiitokset tästäkin, en mie enempää lakkoja halunnut :D Tuo Millenium näyttää ihanan metalliselta, aivan toisenlaiselta kuin omat hopealakat (siis ovathan ne ihan eri merkkisiäkin..). Onko se oikeasti noin metallimainen luonnossa?
  On kyllä simppelin tyylikkäät kynnet!

  VastaaPoista
 3. Papu: Pitää kokeilla niitä reikätarroja vielä ja vähän lempeempiä sävyjäkin tähän manikyyriin :).

  Shaqu: Tuo Essien mattalakka on tosi hyvä, eli ei ollu turha tilaus ;). Mulla on IsaDoran vastaava myös ja se on ihan joutava Essieen verrattuna... Millenium on tosiaan aika poikkeuksellinen hopealakka ja se on myös leimaamiseen tosi hyvä. Siis just sellanen metallinen! Ihan kun ois kynnet väritetty hopeatussilla! :)

  VastaaPoista
 4. Aarh nyt kyllä haluan sitten tuon Milleniumin :D eBayta jo vähän selasin, tasan yhden lakan löysin mutta oli turhan arvokas. Ja siinä luki "discontinued" eli eikö sitä nyt enää sitten tehdä ;_;

  VastaaPoista
 5. Shaqu: voi olla joo, et sen valmistus on lopetettu :/. Muistelen lukeneeni jostain blogista niin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...