Sivut

lauantai 6. elokuuta 2011

Kruunaa mut jo!

Tässä uusi lakkarakkauteni: OPI Miss Universe -kokoelman lakka Crown me Already! Mieletön kimalteleva ja säihkyvä glitterlakka, jossa siis hopeista, pyöreää ja hexglitteriä. Love it!
Laitoin lakkaa kolme kerrosta ja lakasta tuli täysin peittävä, vaikka lakan pohja on väritön.
Alla Poshe Treatment ja päällä OPI DS Top Coat.
Varjossa napatusta kuvasta vielä suurennosta, josta näkyy tuota glitteriä vähän tarkemmin. Lakan pinta jäi epätasaiseksi ja kärjistä jopa vähän teräväksi, koska glitteriä on niin paljon. Mut silti nää oli vaan niin ihanat.


Testasin illalla vielä eBaystä tulleita siveltimiä ja akryylimaaleja, joilla siis tähän mennessä oon maalaillut vain puhallettuja kananmunia pääsiäisenä. Kovin mairitteleva tuosta yöhämärän lopputuloksesta ei tullut, vaan se taitaa näyttää mieluummin leikki-ikäisen tyttäreni aikaansaannokselta. Päätin silti laittaa kuvan tänne, että voin vertailla sitten joskus, kun olen vähän kehittänyt taitojani :). Ehdottomasti nimittäin jatkan treenaamista! Kukkien keskelle oli tarkoitus laittaa askarteluliikkeestä löytämäni isot "timantit", mutta päädyinkin kynsilakanpoistoaineeseen ;).8 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kimaltava lakka. Näyttävä :)

  VastaaPoista
 2. CN: Todella. Se säihkyi auringossa kuin miljoona pientä dimangia :). Melkein häikäisi :P.

  VastaaPoista
 3. Sinulle olisi top 10 kosmetiikkatuotteet-haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 4. BB: Kiitos! Yritän saada aikaiseksi vastata haasteeseen. Lupaan linkittää blogisi joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat glitterkynnet *syvä huokaus*

  VastaaPoista
 6. Uuh, olen kans himoiten katsellut tuota Crown Me Alreadya, mutta pitää nyt katsoa tarvinko sitä enää sitten kun mulla on Servin' Up Sparkle (joka on matkalla luokseni ♥ ). Ton täytyi olla kamala poistettava...!

  VastaaPoista
 7. Se on NIIIIIIN ihana glitterlakka. Ihan paras, jonka omistan <3 (eikä mulla edes kovin montaa ole :D).
  Kokeilin ekaa kertaa kunnolla foliotuppoja sormissa näiden kanssa ja se konsti kyllä toimi! Ei yhtään tuskaista hikikarpaloa, eikä edes ärräpäitä :).

  VastaaPoista
 8. Tosi upea lakka, munkin on täytyy hankkia tuo!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...