Sivut

lauantai 27. elokuuta 2011

Prinsessakynnet osa 1

Meillä juhlitaan viikonloppuna tyttöjen synttäreitä: prinsessasynttäreitä. On prinsessalautasia, -mukeja, -ilmapalloja ja tietysti prinsessakakku. Ja äidillä pitää olla prinsessakynnet :). 


Huolsin torstaina nuo kolme geelikynttä (etusormi, keskisormi ja nimetön), jotka laitoin sen taannoisen porrashasardin jälkeen. Omat kynnet on kasvaneet jo ihan kivasti alla ja yltävät jo melkein sormenpäähän asti (mulla on pitkä kynsipeti). Huollon jälkeen en sitten enää jaksanutkaan panostaa lakkaukseen tämän enempää ja teen varmaan vielä kynnet uusiksi ennen juhlia. Mutta onpahan nyt virittäydytty tunnelmaan :D.Käytin kahta lakkaa: Misa Polka-bot Bikini sekä OPI I Lily Love You. Misaa laitoin kolme kerrosta ja OPIa kaksi. Nyt kun näitä kuvia katselen, niin olisi kannattanut ottaa kuvat myös varjossa niin tuon OPI-lakan hippuset näkyisi paremmin ja monivärisinä. Hmph. Pitikin unohtaa. Muutenkin koko lakkaus näyttää ihan väärän väriseltä, eli oliko tästä postauksesta nyt sit iloa... Plaah. Parempi onni ensi kerralla ;).


Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua kaikille :).

3 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet! Millainen pinta niissä on? Tuota OPIa kun jotkut moittivat siksi, että siinä jää jotenkin teräviä hileitä törröttämään kynnelle ja sitten joutuu laittamaan monta kerrosta päällyslakkaa.

  VastaaPoista
 2. Suloisen tyttömäiset lakat =) Ihana tuo Opi!!

  VastaaPoista
 3. Papu: Kiitti :). Onhan se pinta vähän rosoinen, mutta ei häiritsevästi minusta. Laitoin vaan yhden kerroksen päällyslakkaa, mut toinen olisi ollut tarpeen.

  Mia: Kiitos :). Aika karkkipinkin väriset :P.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...