Sivut

perjantai 12. elokuuta 2011

Ajanpuutteen tuskaa :/

Nyt on jo iskenyt stressi päälle, kun en ehdi lakata kynsiä niin usein kuin haluaisin. Päätin kuitenkin, että poistamisen (tai postaamisen) ilosta en ala lakkoja vaihtamaan, vaan näytän teille ne muutamat kynnet viikossa, mitä ehdin hyvin tehdä :). Eli toivottavasti jaksatte pysyä kuulolla, vaikken joka päivä saakaan uusia kynsiä aikaan. Ja muutenkin kiitokset teille 21 ihanaista lukijaani, kun jäitte hengailemaan ;).

Kävin läpi noita kuvakansioitani, joihin oon napsinut kynsikuvia viime joulukuusta lähtien. Voin vaan kertoa, että on lakkauskäsi vähän vakautunut treenaamisen tuloksena. Kauheita kynsinauhasotkuja oon kuvannutkin... Tuo viime joulukuu oli siis sellainen taitekohta lakkauspuuhissani, koska silloin jäin _täysin_ koukkuun ja aloin ostella lisää koristeita ja lakkoja. Aiemmin riitti vaikka parin viikon välein lakkaaminen. No mutta, ei siis löytynyt kansiostani kovin monia kynsiä, mitä ilkeän laittaa näytille :D. Tässä kuitenkin ihan kelvollinen viime kevään tekele :).


Käytetyt lakat ja koristeet:
- alla OPI start to finish
- koko kynnellä OPI Pearl of Wisdom
- kärjessä China Glaze Swing Baby ja Color Club Rule Breaker (vihreä)
- rajat Kiss Nail Art musta ja koristeena Konad-strasseja
- päällä Poshe pikakuivattaja


Aika perussettiähän nämä on, mutta minä tykkään näistä ranskisvariaatioista kovasti. Lyhyetkin kynnet saa näyttämään vähän pidemmiltä :).

6 kommenttia:

 1. Kovin kauniit ovat kyntesi ja värit tosi hyvät :)
  Kyllä mää ainakin oon ihan tyytyväinen siihen mitä postaat, oli se sitten kerran viikossa tai useammin. Hyvää kannattaa odottaa vai miten se meni ;) Aika on aika rajallinen juttu, niin minullekkin... nuo pojat kun vaativat niin paljon sitä ja bloggaamiseen käytän aikaa jos jää, joten ymmärrän todella hyvin jos ei joka päivä vaan yksinkertaisesti ehdi.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mulla ei jostain syystä ikinä tahdo tulla siistejä tuollaisista lakkauksista... en vaan jotenkin onnistu tekemään yhtään tuommoista vinolakkausta siististi :(

  Tilasin muuten ihan vastikään itselleni tuon Pearl of Wisdomin (se ei ole siis vielä kotiutunut) ihan siksi, kun näin Scrangiella (jos oikein muistan) kuvan siitä mustan lakan päällä - se oli aivan mielettömän nätti! ♥ Oletko kokeillut?

  Mulla on kans sama ongelma, ei vaan riitä aikaa tehdä kauhean monia kynsiä viikossa vaan ehkä just kahdet täälläkin. Yritän sitten saada aikaan lisämateriaalia blogiin kirjoittamalla ostoksista ja muista kynsijutuista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä Mirja :). Vähän soitellen sotaan lähdin tähän blogihommaan ja koska luonteeseeni kuuluu jonkinasteinen perfektionismi, haluisin tietysti postata joka päivä... Ja kun en ehdi, niin sit harmittaa, höh :/. Eihän kukaan oo käskenyt, et joka päivä pitäisi asiaa olla ;)!

  VastaaPoista
 4. Papu, kiitos :). En oo kokeillut, eikä oo edes tullut mieleen laittaa sitä tumman lakan päälle! Mahtava idea! Mustalla (tai muulla tummalla) lakalla on vaan kamala lakata koko kynttä, kun oon niin kranttu siitä lopputuloksesta :D.

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä on parempi postata vähän harvemmin paremmalla laadulla, kuin joka päivä jotakin sutaistua ja väkisin väännettyä :)

  Mullakin on aina kamalia omantunnontuskia, jos en pysty postaamaan edes joka toinen päivä, mutta enpä viitsi alkaa lakkauksia vaihtamaan joka päivä ihan vain blogin takia, jos kynsillä on hyvänä säilynyt ja mieleinen lakkaus.

  VastaaPoista
 6. Ihanat ovat! Violetti ja vihreän sävyt sopivat aina niin hyvin yhteen :)

  Ajattelisi kyllä että kynnetkin tykkää kun ei ihan joka päivä niitä rasittele kynsilakanpoistoaineilla? Itse tykkään kovasti lakkailla ja aikaakin olisi, mutta en raaski poistaa kovalla vaivalla tehtyjä lakkoja heti :D Kyllä mie aina sen viikon pidän samoja...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...