Sivut

tiistai 9. elokuuta 2011

Mutkia matkassa. Ja kynsissä :)

Pääsimme tänään mieheni kanssa pitkästä aikaa moottoripyöräilemään yhdessä, minä siis kyytiläisenä. Pari vuotta on hujahtanut viime kerrasta. Viime kesä jäi tilapäisen pulskistumisen vuoksi väliin (=vauvamaha, eikä ajopuku mahtunut päälle ;P). Mukavaa oli ja kivoja mutkia tiessä, vaikka välillä vähän jännittikin :). Mutkat oli mukana myös kynsissä:


Harjoittelin käsinmaalaamista lisää! Vasempaan käteen saa jotain aikaankin, mutta vasurilla piirtäminen onkin asia erikseen :). Mies ehdotti, että pidä pensseli paikallaan ja liikuta oikeaa kättä siinä alla. Hyvä idea, muttei ihan toiminut :/. Ihan ookoot näistä kynsistä tuli kuitenkin.Käytetyt lakat ja koristeet:
- Aluslakka OPI Start to Finish
- Koko kynnellä OPI Pearl of Wisdom
- Kärjessä China Glaze White on White
- Rajauksessa hopeinen Depend Artliner
- Mutkat tehty mustalla akryylivärillä ja korostettu Kiss Nail Art -lakalla (hopeaglitter)
- Strasseja kolmea eri kokoa, isommat Konad-strasseja ja pienemmät eBaysta. On muuten laadullisesti ero ja ero...
- Päällä Poshen pikakuivattajaa


Otin nämä valokuvat seuraavana päivänä lakkauksesta ja akryylivärit oli jo vähän alkaneet repsottaa :/. Laitoinkohan liian vähän päällyslakkaa, osaisiko joku neuvoa? Toivoin näiden kuitenkin kestävän pari-kolme päivää.


Matkan varrella napsittua, ukonilma Saimaalla :).


6 kommenttia:

 1. Miksi löysin ihanan blogisi vasta nyt?!? No mutta onneksi löysin kuitenkin, ja luin joka ikisen postauksesi :D On kyllä kiva blogi!
  Ja olen ihan kateellinen sinulle kun olet käynyt rakennekynsikurssin :) Tahtoisin itsekin, tosin ehkä vasta sitten kun on koulut käyty :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpa ihanat kynnet <3 Oon ihan hulluna tollaisiin koukeroihin :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Shaqu :)! Onpa kiva saada kommentteja <3.

  Nail1820: Kurssille vaan, jos kiinnostaa :). Käyn kurkkaamassa sinunkin blogisi, kunhan tänään ehdin :). Ja kiitos kehuista *melkein punastuu*.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...