Sivut

tiistai 2. elokuuta 2011

Cha Cha Cha

Latinalaiset tanssit kuuluu harrastuksiini ja tykkään kyllä keikkua cha chan tahdissa, mutta tämä Cha Cha Cha ei nyt ihan vakuuttanut. Tai vakuutti kyllä vihreydellään, mutta ei minun kynsillä. Vihreä, sininen ja punainen (!!) kynsilakka ei kertakaikkiaan vaan sovi mulle koko kynnellä ja tuntuu jotenkin epämukavalta.


Kyseessä on siis China Glazen kesäkokoelman lakka Cha Cha Cha. Kesään sopivan värinen jälleen ja tulee varmaan käytettyä ranskiksissa. Niissä nämä epämukavat värit saa mukaviksi. 

Rakentelin muuten vasurin kolmeen sormeen geelikynnet itselleni. Mullahan meni poikki nimettömän ja keskisormen kynnet ja kerroin siitä aiemmin. Nyt ne oli reilussa viikossa parantuneet siihen kuntoon, että uskalsin liimata tipit. Ihanaa, ei enää laastaroituja sormia! Laitoin etusormeenkin geelit, niin sain kynnet vähän pidemmiksi ja samanmittaisiksi :). Nyt toivotaan, että ne nysäkkeet kasvaa geelin alla äkkiä!

Cha Cha auringonpaisteessa.
Sain perjantaina muuten postissa kivan paketin! Tilasin Englannista Urban Decay Primer Potion luomivärinpohjustusaineen. Voi ihanuus, mikä pullo <3!


Ikinä en ole moista eläessäni vielä käyttänyt (joskin olisin tarvinnut sen jo 15 vuotta sitten :D), joten innolla testailen nyt. Tätä tuotetta ovat hehkuttaneet kovasti mm. Charming Nails ja Karkkipäivä -blogit :) (linkeissä asiaa ko. tuotteesta).

2 kommenttia:

  1. Mää kyllä tykkäsin noista sun kynsistäs :) Mut joo mä tykkään myös kauheesti vihreistä väreistä, toinen on oranssi... Pitää muuten vielä kehaista noita sun roiske kynsiä. Aivan ihanat!!!
    Haluaisitkos käydä tutustumassa mun blogiini? Aihepiiri on aikalailla sama kun sunkin blogissas ja mulla on menossa myös nyt arvonta sivuillani. Löytyy osoitteesta: http://lepikossakuhisee.blogspot.com jos haluat käydä katsastamassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Mirja :).
    Ja kiitos linkkivinkistä, käyn mielellään tutkailemassa blogiasi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...