Sivut

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: pinkkejä orvokkeja

Näistä tulee mieleen orvokit. Värit olisi saaneet olla lähempänä toisiaan tai siis samansävyisiä, mut eri tummuusasteella. Lakkapakista ei nyt muuta löytynyt, niin näillä mentiin. Olin näihin kynsiin enemmän kuin tyytyväinen :). Kaiken lisäksi tämänlaiset marmoroinnit on suht nopea tehdä, koska voi tehdä kaksi kynttä kerrallaan, niin ei tule kuin kuusi lakkojen tiputtelu kierrosta (teen peukut yksitellen). Mallin näihin kynsiin sain My Simple Little Pleasures -blogista, jonka kirjoittaja Colette on ihan virtuoosi marmoroinneissa. Kyllä, fanitan :).Alle laitoin Poshea ja China Glaze White on White. Marmoroinnin värit siis näkyy paremmin, kun alle vetää valkoisen lakan. Muut käytetyt tiputtelujärjestyksessä: China Glaze Liquid Leather, OPI Diva of Geneva, China Glaze Ahoy! ja OPI Prinsesses Rule. Päällä Poshen pikakuivattaja.

Ao. kuvasta näkee, mikä ero marmoroinnissa tulee siitä, "ankkuroiko" lakkakalvon kupin reunoihin vai ei. Pikkurillin ja nimettömän kohdalla en ankkuroinut ja värit ei sekoittuneet ollenkaan niin paljon (mm. vaalein lakka on selvästi valkoisempi). Tässä marmoroinnissa sekoittuminen oli kylläkin tarkoitus :).Ja sitten tuli ilta ja ihan kauhea tragedia. Teki muuten kipeetä ihan fyysisestikin, koska sieluunhan se nyt sattuu joka tapauksessa, kun kynsi menee poikki ;). Kompuroin illalla rappusissa ja vasemman nimettömän ja keskisormen kynnet vääntyivät kärjestä ylöspäin. Seuraavat kuvat ei herkkähermoisille :(.

Tässä vielä lakat paikallaan ja veretkin kuivuneena pitkin kynsinauhoja.
Nimettömässä (vas) näkyy tuo murtumakohta ohuena viivana.

Nimettömän kynsi on murtunut koko kynnen leveydeltä.

Noista kahdesta kynnestä olisi ollut pari kuvaa vielä päivänvalossakin otettuna, mut ne oli jo niin kuvottavan näköisiä, et jääköön tämä tähän. Nyt pitää kai kuukauden päivät saada kulumaan töpökynnellä ja laastarilla. Vai olisiko parempia ehdotuksia? Geelikynttäkään tuohon en uskalla tehdä, kun se murtuma on sen verran paha :/.


7 kommenttia:

 1. herranjestas miten hienoja marmorointeja osaat tehdä! :o
  Jään mielenkiinnolla seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos 3nn :). Marmorointi on kivaa, vaikka sitä sotkuiseksi puuhaksi moititaankin. Kiva, kun liityit lukijaksi! Toivottavasti saan jotain mielenkiintoista aikaan jatkossakin :).

  VastaaPoista
 3. Hei! Järjestän kynsiblogissani lakkauskilpailun ja ajattelin kertoa siitä sinullekkin kun eksyin tänne blogiisi :) Kilpailun löydät osoitteesta http://mydreamnails.blogspot.com/2011/07/lakkauskilpailu-alkaa.html

  VastaaPoista
 4. Saatanpa vaikka osallistuakin Meette :). Katsellaan, keksinkö jonkun kivan idean.

  VastaaPoista
 5. Eksyin sun blogiin ja pakko sanoo että aivan upeita kynsiä! Ja varsinkin noi kaikki vesimarmoroinnit.. tosi siistin näkösiä :) Olisko mahdollista joskus saada tutoa niistä, tiedän kyllä miten vesimarmorointi yleensä tapahtuu mutten oo tienny että sillä voi saada noinkin siistiä jälkeä aikaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mira :) Ihan parhaat tutot, mitä itse oon katsellut, tekee My Simple Little Pleasures blogin Colette. Käy kurkkaamassa. En uskalla luvata, että itse saisin tutoa aikaan, mutta katsellaan :).

  http://mysimplelittlepleasures.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hienot marmoroinnit, mutta voi harmi, mikä tragedia :( Se ottaa kyllä kipeää, kun kynsi taittuu ja/tai katkeaa... Auh... Kokenut saman itsekkin muutaman kerran :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...