Sivut

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: rokkikukkia

Tein bileiltaa varten elämäni toisen vesimarmoroinnin ja täytyy sanoa, että kohtalaisen hienosti onnistuin! Ensimmäinenkin onnistui, vaikka aloitin suoraan rakentamaan jonkinmoisia kuvioita, enkä vaan tökkimään summamutikassa puutikkuni kanssa. Aloittelijan tuuria kaiketi ;). Tosin tunnustettakoon, että väliin mahtui pari epäonnistunutta yritystä, jossa en vaan saanut vettä sopivan lämpöiseksi ;).


Lakkoina käytin neljää China Glazea: Black Leather, White on White, Sugar High ja Peachy Keen. Peukaloihin ja vasempaan nimettömään sekä oikeaan keskisormeen laitoin erikokoisia strasseja ja muihin kynsiin innostuin tekemään mustalla lakalla ja dotting toolilla pisteitä. Osan ois ehkä voinut jättää laittamattakin :D. Aluslakkana Poshe Treatment ja päällyslakkana Poshen pikakuivattaja.


Loppuun vielä fiilistelykuva bilekynsistä ja uudesta tukasta :).


Ps. Antakaa anteeksi kuvat, jotka on yöhämärissä napsittu :)

8 kommenttia:

 1. ihan mahtavat marmoroinnit! tulee heti inspistä kokeilla taas uudestaan itsekkin ;>

  VastaaPoista
 2. Kiitos Iisa! Ei muuta kun kokeilemaan, samaa aion jatkaa minäkin. Sormiin teippiä vaan reilusti, niin ei tule niin paljon siivottavaa :).

  VastaaPoista
 3. Vau, on kyllä upeat marmoroinnit!! :)

  VastaaPoista
 4. Wou, nämä on makeat! Osaispa itsekin! Nyt rupesi heti tekemään mieli tehdä marmorointia, nuo on niin mielettömän kivat :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti CN! Eiku marmoroimaan :).

  VastaaPoista
 6. Upea marmorointi! Jännä muuten, mulla ei jotenkin toimineet noi White on White ja Black Leather vesimarmoroinnissa, kun kerran yritin tehdä niillä mustavalkoista marmorointia. Ja sitten menin ja myin White on whiten blogikirppiksellä pois. Höh. Olisi varmaan pitänyt kokeilla sitä muiden värien kanssa :D

  VastaaPoista
 7. Kyllä ne muiden värien kanssa ainakin toimii, mut oon kuullut ja lukenut muualtakin, etteivät keskenään oikein toimi. Taidanpa kokeilla :D!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...