Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: tikkarikynnet

Näiden kynsien väristä tuli mieleen ne tikkarit, jotka värjää kielen :D! Vai myydäänköhän niitä enää...? Tai muuten vaan joku Chupachups-tikkarikääre. Värien valintaan ei ollut muuta perustetta, kuin se, että kaksi uutta lakkaa oli kokeilematta. No, näin ei kyllä saa totuudenmukaista kuvaa sävyistä, mutta onpahan pullot korkattu.
Alla olevassa kuvassa on käytetyt tarvikkeet. Kuvasta puuttuu tietysti kuppi ja puutikku sekä paperitukot, sanomalehti ja vanulaput ;). Lakkoina äidin lahjoittama Mavala Cyclades Blue, Essie Fiesta sekä China Glaze White on White. Päällyslakkana Poshen pikakuivattaja, samoin kuin aluslakkana. Jepjep, äippä on vähän väsy. Ihmettelin, mihin se aluslakkapullo joutui (ja sehän on tummansininen, et ei pitäis sekoittua!) ja tajusin sutineeni pikakuivattajaa myös alle. Eipä olleet kovin pitkäikäiset tekeleet nämä... X). Tuo Cesarsin korjauskynä on muuten oivallinen korjaamaan vesimarmoroinnissa tulevia sotkuja kynsinauhoista.
Oikean käden peukalo ja etusormi sekä vasemman pikkurilli pääsivät tarkastuksesta moitteetta läpi ja muissa kynsissä olikin sitten toivomisen varaa. Pikkurillin onnistuin kaiken lisäksi sotkemaan pikakuivattajalla. Parempi onni (=taito) ensi kerralla...


Essie käyttäytyi ihan kivasti veden kanssa, mutta Mavala oli vähän hankala. Sutiin tulee hurjan paljon lakkaa kerralla ja ilmakuplia pullahteli jokaisen lakkapisaran mukana veden pinnalle. Ei kiva. Pitää kokeilla useampaakin ko. merkiltä vielä, josko tuo oli vaan maanantailakka ;).


Loppuun vielä kiva kesäkuva. Harmi, että onnistuin tarkentamaan tuon ihan pieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...