Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kesälomanväriset kynnet

Sain aurinkoiseen kesälomapäivään parisen viikkoa sitten harvinaisia vieraita Pohjois-Suomesta ja pitihän sitä varten saada raikkaat lakkaukset. Tykkään kaikenlaisista ranskiksista ja vinoista lakkauksista ja tällä kertaa tulos näytti tältä:
- aluslakka Poshe Treatment
- koko kynnella OPI Pearl of Wisdom
- kärjessä vinosti ColorClub Get your Lem-on ja Space Case
- pinkin päällä ChinaGlaze Fairy Dust ja rajauksena ArtClub liner Mod Pink
- kukat tehty eBaysta tilatuista vaaleanvihreistä ja pinkeistä strasseista
- päällä Seche Vite pikakuivattaja


Onko kukaan muuten keksinyt, saako millään konstilla pois tuon Sechen (ja joskus harvoin Poshenkin) aiheuttaman vaivan, jossa lakka vetää kuivuessaan kynnen kärjen paljaaksi? Se on ärsyttävää varsinkin tummien lakkojen kanssa >:(. 

Oikean käden peukalo.
Nappasin tuon keltaisen Get your Lem-on -lakan edelliseen lakkatilaukseeni jenkeistä, kun halusin testiin jonkun ColorClubin tuoksulakoista. Aika rajun värinenhän se on minun makuuni, mutta tuoksu oli hauska. Yllättävää oli, että tuoksu tuli jopa päällyslakan läpi, vaikka tuoksulakkaa ei ollut edes koko kynnellä!5 kommenttia:

 1. Tosi kivat ja pirtsakan väriset =)

  VastaaPoista
 2. Jonna: Kiitti, niin minunkin mielestä. Voi kun talvellakin tekis mieli näitä värejä, eikä tartteis aina synkistellä :).

  VastaaPoista
 3. Sitte vaa lakkaat tollasilla talvellaki! :D Mäki lakkaan kirkkailla väreillä ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
 4. Space Case alkaa kyllä näiden kynsien jälkeen houkuttelemaan :>

  VastaaPoista
 5. Jonna: No niinpä!! :D Jotenkin käsi vaan kurkottuu tummiin lakkoihin pimeään aikaan... Ja toisaalta kesäisin ne ei kiinnosta ollenkaan :).

  Iisa: Kiits :). Mulla ei oo sitä Starry Temptress TopCoatia, joka ois kuulemma ihan must näiden lakkojen kanssa, et kimaltelis kivemmin. Pitää ehkä hommata ;).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...