Sivut

maanantai 15. elokuuta 2011

Vesimarmorointia: Kesä näyttää tivolilta.

Vesimarmoroin viime viikonloppuna näinkin ärtsyn väriset kesäkynnet. Kommentteja tuli, että nää näyttävät jättitikkarilta ja karusellilta. Suloisinta -ja osuvinta- oli kuitenkin, kun näiden kerrottiin muistuttavan tivolia. Minä kun kuvittelin tekeväni _vain_ kesäkynnet :).
Värikkäät ne on todella, enkä olisi voinut vielä vuosi sittenkään kuvitella kulkevani näin riemunkirjavissa lakoissa. Ihmeellistä. Laitetaan sen 3-kympin kriisin piikkiin tämäkin ;)!


Lakkoina käytin: Essie Fiesta (pinkki), ColorClub Edie (vihreä) ja China Glace Electric Pineapple (keltainen). Alla Poshe Treatment ja China Glaze White on white (valkoinen lakka, jotta ohuet värikerrokset näkyy paremmin), päällä OPI DS Top Coat, joka muuten teki tosi upean kiillon tuolle marmoroinnille.
Rakkahin valokuvauksesta pitävä mieheni kantaa kortensa kekoon kynsiharrastukseni kanssa ja keksii mitä nokkelampia paikkoja valokuvata kynsiä :). Vasaraa en ole vielä suostunut ottamaan valokuvaan mukaan ;).

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvin onnistuneet marmoroinnit =)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Tosi upeat ja herkulliset värit!!

  VastaaPoista
 3. yhdet kauneimmista koskaan näkemistäni vesimarmoroinneista! ihan älyttömän kauniit ja ihanan karkkimaiset. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :). Sää on niin koleaksi mennyt ja kesä alkaa melkein unohtua, muttei tällaisissa lakkauksissa ;).

  VastaaPoista
 5. Hurjan hyvin onnistunut vesimarmorointi! Ihanat tikkarikynnet! :)

  VastaaPoista
 6. sun vesimarmoroinnit näyttänee onnnistuneen jotenkin poikkeuksellisen hyvin, joten voisitko ehkä julkaista kuvallisen tuton siitä, miten loihdit tuollaiset kynnet? (: olisin syvästi kiitollinen, sillä olen melkein varma, että sinulla on joku oma pieni kikka, jolla saat marmoroinnit onnistumaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...