Sivut

torstai 18. elokuuta 2011

Rasti seinään! Sannun punaiset kynnet!

Minähän en ole siis omistanut punaista kynsilakkaa ennen tätä, enkä kyllä tälläkään kertaa tätä mitenkään erityisesti halunnut. Punaiset kynsilakat on omituisia, niistä tulee mielikuva konservatiivisesta rouvasta, joka tuhahtelee minun kirjaville kynsille :D heh. En oo koskaan siis lämmennyt millekään "kesällä pitää olla punaiset kynnet" -jutuille. Lapsenakin valitsin äidin kynsilakkakaapista aina pinkin, kun sain luvan, että voidaan lakata kynnet. 


No kuitenkin. Tilasin jenkeistä siis DS Extravaganzen, mutta sain ilmoituksen, ettei sitä saakaan. "Jouduin" sitten valitsemaan tilalle tämän. Kyllä tästä kelvollisen joululakan saa :). Olkaapa hyvät ja nyt se rasti seinään: mulla on punaista kynsilakkaa!


Aluslakkana OPI Start to Finish, joka on muuten formaldehyditön aluslakka, ihan niinkuin Poshe Treatment. Formaldehydi saattaa siis kuivattaa kynsiä. Onkohan muita vastaavia aluslakkoja, tiedättekö? Nämä kaksi kun ovat melko arvokkaita. Ainakin, jos Suomesta ostaa.


Punainen lakka siis OPI DS Reflection. Päälle leimasin MagnoNailsin XL-laatasta E tuon ison kukkakuvion. Kivoja kukkia! Mietiskelin jo, että tästä kuviosta saisi kivan vaalealla kynnellä, kun värittäisi nuo kukkaset koristelakoilla tai akryylimaaleilla. Päällä kerros Poshea, jonka kanssa onnistuin tuhrimaan leimauksia pitkästä aikaa :/. Suti ei vaan saa osua kynteen, se on niin tarkkaa...


Tässä vielä lähikuvaa peukalosta. Näkyy tuon lakan hohde kivasti salamalla otettuna :).


Mitäs tykkäät punaisista? :)

6 kommenttia:

 1. Yleensä pidän punaisia tylsinä mutta nämä eivät kyllä todellakaan ole sitä (:

  VastaaPoista
 2. Kauniit! Leimasitko XL-stamperilla vai Konadin omalla? Mulla ei nimittäin millään tartu Konadin valkea (tai mikään muukaan) siihen XL-stamperiin :(

  VastaaPoista
 3. Ine: Kiitos! :) Ei siis mummopunaiset ;) hehe.

  Papu: Kiitti! Leimasin XL-stamperilla ja oikeestaan käytän sitä aina. Sillä on minusta helpompi kohdistaa, kun sitä ei tarttee "pyöräyttää" kynnen pinnalla (siis kynnen sivusta sivuun), vaan kynnen voi ikäänkuin painaa stampperin sisälle :). Voi höh, mikä ongelma sulla on. Mulla on kans käytössä Konadin valkea ja toimii ihan hyvin. Lakan poistoaineena käytän Dependin sinistä (varmaan halvempiakin leimaamiseen ois, mut en oo jaksanut testailla, kun tuo toimii niin hyvin) ja pyyhkäisen stampperin joka leimauksen jälkeen vanulappuun. Mitä lakanpoistoainetta sinä käytät leimatessa? Voisko se johtua siitä ettei tartu..?

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis kuvio! Punainen lakka näyttää upealta. :)

  VastaaPoista
 5. Hmmmm, mulla on ollut yleensä Konadin oma putsari... Ootko joutunut yhtään viilaamaan sitä stamperin pintaa?

  VastaaPoista
 6. Furiahz: Kiitti, kuvio on kiva tosiaan :).

  Papu: En oo viilannut yhtään. Ihan se on niillä jäljillä, kun kotiin tullessa... Onkohan minun leimasin erilainen? Se on se kaksipäinen, missä on sellaset lötköt ne tyynyt :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...