Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Ripsentaivutuskevennys

Joskus sitä vain hämmästyy, eikä tiedä, mihin uskoa. Omiin silmiin, omaan älykkyyteen vai ohjelappuun.


Tässä uusin vempain, jonka avulla hyökkään piikkisuoria ripsiäni vastaan seuraavaksi:


Noblesse Lash, ripsien lämpötaivutin
Sitten vain paristo laitteen sisälle ja testaamaan. Katsotaanpas ohjeet pariston asentamisesta.


Selvä. Ja sitten se nappi.
Siis häh?!!? ;D Katsokaas, kun käyttöohjeessahan ei voi olla virhettä, eihän?Taivutin testattu ekaa kertaa Lancomen uuden Doll Eyes -ripsivärin kanssa, jonka sain noutaa jälleenmyyjältä lehtitilaajalahjana. Tätä taivutinta voi käyttää myös ripsivärin päälle. Ensikokeman perusteella sanoisin, että toimii :).


Onko muita suorien ripsien kanssa taistelijoita?

9 kommenttia:

 1. Mulla on aika hyvin taipuvat ripset normi ripsentaivuttimella (: Mitä tykkäsit tosta Dolly Eyesistä? Ois kiva jos laittaisit kuvan (:
  Hienoja kynsiä oot myös tehny, noi mustat varsinki oli aika awsaws ;) Eli lukijaksi! Käy katsomasa munkin blogi:

  opportunitiesfornails.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Iitu: Tykkäsin kyllä! Kivasti erottelee ja tuuheuttaa. En kyllä tiedä onko niin hyvä, että maksaisin yli kolmenkympin hintaa... Pitää testailla vielä lisää. Tykkään kuitenkin vielä enemmän käyttää lämpimällä vedellä poispestäviä, koska nää tavalliset vesiliukoiset karkaa mulla puolessä päivässä alaluomille :/. Tän hetken suosikki on d.j.v. Beautenizer (Kicks myy ainakin).
  Niin ja kiitos. Käyn kurkkaamassa tottakai :).

  VastaaPoista
 3. Hauska vekotin =) Mulla riittää ihan perustaivuttaja kyllä. Mä sain kans sen Lancomen ripsarinäytteen, saas nähdä koska sitä viittii laittaa, kun normaalisti käytän vedenkestäviä just sen takia kun tavalliset löytyy sit yleensä alaluomelta.. Ja oli siinä aikas ärhäkkä haju, kummastuttaa miksi ripsariin laitetaan tuoksua..

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida iitun ja mian kommenttia tosta perustaivuttajan riittävyydestä.. Kyllähän useimmilla ripset taipuvat sillä "perustaivuttajalla", mutta ongelmana sen kanssa on, että se vahingoittaa omia ripsiä, pahimmassa tapauksessa jopa katkoo ne. nimimerkki kokemusta on... :(

  VastaaPoista
 5. Mistä olet tuon vekottimet hankkinut? Itsekkin varmaan tarttis, koska omaan myös sellaiset hankaluusripset että huhhuh. Taistelua on käyty jos jonkimoisin konstein, tähän asti tyydyn kuitenki vaan normiripsentaivuttimeen...ja mitä tuo maksoi? :)

  VastaaPoista
 6. Fanni: Ostin Emotionista ja maksoi jotain reilut 30 €. Aika kallis minusta, mut tykkään kyllä käyttää, koska tällä voi taivuttaa ripsivärin päällekin. Ei kyllä ehkä ihan joka päivä kannata moista tehdä... :)

  VastaaPoista
 7. miten sait sitten lopulta pariston sisään? Ostin eilen samanlaisen vekottimen Emotionista ja tämä päivä onkin kulunut kyseistä ongelmaa ratkoessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lähtee ihan vaan vetämällä auki. Ei oo kierteitä, eikä tarvii taivuttaa mihinkään, vain vetää kappaleita poispäin toisistaan :).

   Poista
  2. kiitos paljon vinkistä! (:

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...