Sivut

lauantai 13. elokuuta 2011

Samavärimagneetti?

On puolensa tilata lakat netistä ja omansa ostaa ne kallimmalla lähikempparista. Ensimmäisen hyvä puoli on se, että lakat saa edullisemmin ja voi rauhassa tutkailla kotisohvalla ja paketti saapuu omaan postilaatikkoon. Huonoa on se, että kuvaruudulta on vaikea erottaa värejä ja siksi voi tulla hutiostoja ja ihanimmat värit voi toki jäädä valitsemattakin, koska ne eivät erotu näytöllä oikeanlaisina. Kaupasta ostaessa voi tutkailla väriä ja jopa kokeilla testeria (tai ainakin swatchkiekkoa), mutta hinta voikin sitten kirpaista enemmän (jos nyt puhutaan esim. OPI- ja China Glaze -lakoista).


Tässä taannoin huomasin, että kaupasta ostamisessa on vielä yksi ongelma, jonka nyt vasta tajusin. Koska minulla ei ole omistamiani lakkoja mukana, satun ostamaan hyvin samansävyisiä, kuin mitä minulla jo on. Käsittämätöntä! Miten sitä onnistuukin aina tarttumaan niihin samoihin väreihin. Kalliilla hinnalla ostaessa mietin vielä erityisesti, että ostan värejä, joista todella tykkään ja varmasti käytän.


Tässä pari esimerkkiä...
China Glazen Sugar High -lakka minulla oli jo ennestään ja Essie Fiestan ostin, kun kävin paikallisessa kauneushoitolassa pistäytymässä. Siellä oli Essien lakkoja alessa -50% ja värivaihtoehtoja kymmenkunta. Kaikistä niistä onnistuin valitsemaan juuri tuon, joka on epäilemättä hyvin samansävyinen, kuin Sugar High. Toinen sattuma koski Zoya Kieko lakkaa, joka on siis ensimmäiseni ko. merkiltä. Halusin Zoya-lakan testiin, ennen kuin tilailen kauempaa. Hypistelin mattavihreää ja monen erisävyisiä pinkkejä, mutta päädyin tähän, jotta olisi yksi vähän erilainen lakka. Joopajoo. Onhan tuo Zoya vähän vaaleampi ja kylmempi, kuin Color Club Ms. Socialite, mutta en olisi todellakaan tarvinnut kahta näin samantyyppistä väriä >:/. Hyvä minä. Eipä ollut ensimmäinen, eikä varmaan viimeinenkään kerta.


Pitää kyllä vielä kokeilla nämä vertailun vuoksi kynsillä vierekkäin. Voihan se olla, että ovat ihan erivärisiä ;).Käykö teille koskaan näin?

6 kommenttia:

 1. Heips,
  Kuulostaa kovin tutulle. Itselläni tuli melkein täydellisen samanväriset lakat kun tilasin OPIn privacy please ja Chinan go go pink. Olivat niin samansävyisiä että pikkasen jopa harmitti. OPI jäi itselle ja china lähti lahjaksi serkkulikalle :D

  VastaaPoista
 2. hienoja kynsilakkoja!
  Minulle ei kyllä noin ole koskaan tapahtunut, koska en omista niin paljon kynsilakkoja, joten muistan aina minkä värisii kynsilakkoja minulla on :)
  Mistä paikasta ostit tuon Essien? Koska olen itse ollut utelias kokeilemaan kyseistä kynsilakkamerkkiä :) Ja mitä maksoi ? :)

  VastaaPoista
 3. No käy :D Mutta onneksi usein sävyissä on pieniä eroja, kuten noissa ostamissasikin. Omaan silmääni ovat niin erisävyisiä että molempien ostaminen olisi oikeutettua (:

  VastaaPoista
 4. pyrin välttämään tuota sattumaa viimeiseen asti, mutta silti joskus käy noin :D

  VastaaPoista
 5. Nails1820: ei mullakaan niin monia ole, mutta näin käy silti.. :/. Ostin Essien Lappeenrannan Beauty Centeristä ja hinta oli alessa muistaakseni 7€.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, kuulostaa niin tutulle! Jotenkin sitä mieltyy joihinkin sävyihin että tahtoo niitä lisää ja "unohtaa" että kotona odottaisi jo samanlaisia sävyjä, argh! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...