Sivut

perjantai 19. elokuuta 2011

Violetit glittergeelikynnet

PostiPate toi laatikkoon kahdessa päivässä CesarsShopin tilaukseni. Kyllä on toimitusaika enemmän kuin kohdallaan tällä yrityksellä, en voi muuta sanoa. Mielettömän hienoa palvelua!
Kaiken positiivisen kukkuraksi paketissa oli mukana ylätyslahjana Color Clubin kynsilakka :).


Tilasin siis muutaman viilan geelikynsien tekoa varten sekä pieniä muovipurkkeja, geelin ja glitterin sekoittamista varten.
Lahjaksi saamani lakka on sävyltään vaalean sininen, Take me to your Chateau. Tätä pitää kokeilla vesimarmorointiin ihan piakkoin :).Samana iltana huolsin sitten ystäväni geelikynnet. Oli muuten viimeinen kerta, kun viilaan käsin vanhat geelit pois! Illalla laitoin tilauksen menemään ja nyt minulle on kotimatkalla sähköviila. Se on vaan nii totta, että huonoilla työvälineillä on kurja tehdä...
Näistä kuvista ei kyllä liiemmin saa tolkkua, minkä väristä tuo glitter on. Olimme valmiit näiden kynsien kanssa niin myöhään, että luonnonvalosta ei ollut tietoakaan :(. Sekoitin kahta violettia glitteriä ja kuvassa ne siis näyttää liian vaalealta ja liian pinkiltä. Kärjet tehtiin vinosti ja rajaan laitoin muutaman samansävyisen hex-glitterin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...