Sivut

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Top 10 kosmetiikkatuotteet

Beauty Box -blogi haastoi minut listaamaan kymmenen parasta kosmetiikkatuotettani. Ensin ajattelin, että tämä on mahdotonta minulle, koska en ole mikään kosmetiikan himokäyttäjä tai -kokeilija. Enemmän asiaa käänneltyäni tulin siihen tulokseen, että käytänhän minä joka tapauksessa kosmetiikkaa, niin miksen voisi niitä listata :). Tässä siis tällä hetkellä käytössä olevat suosikkini.Tällaiset ovat haasteen ohjeet:
  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.  


Sannun Top 10

1. Ripsiväri: D.j.v beautenizer Fiberwig LX. Lämpimällä vedellä pois pestävä kuitumaskara, joka pidentää töpöimmätkin ripset. Tätä saa ainakin Kicksistä ja muistaakseni luin jostain, että tälle on juuri tullut myyntiin seuraajakin. Sitä pitää kokeilla seuraavaksi.

2. Huulikiilto: Dior Addict Ultra Gloss. Täydellisesti sopiva huulikiilto minulle! Ei ole tahmainen, levittyy ihanasti ja kestää ihan hyvin. Ensimmäinen huulikiilto, jonka oon saanut kulutettua lähes loppuun.

3. Hiusten hoitoaine: KC Professional Color Mask. Hiukseni ovat punaoranssiksi värjätyt ja tällä hoitoaineella saan pidettyä ne hyvänvärisenä viikkoja.

4. Pikakuivattava päällyslakka. Poshe super-fast drying topcoat. Kuivattaa lakat nopeasti, eikä tuhri koristeluja.

5. Kynsinauhaöljy: OPI Avoplex Cuticle oil to go. Näppärä, pieni tuubi, joka kulkee aina laukussa mukana. Päässä on sivellin, joka helpottaa geelimäisen öljyn levittämistä. Imeytyy tosi hyvin, eikä tämän kanssa onnistu sotkemaan.

6. Luomivärinpohjustaja: Urban Decay Primer Potion. Uusi tuttavuus, joka viikon käytön jälkeen on lumonnut minut täysin. Aina ennen luomivärit löytyi jo puolessa päivässä luomivaosta, mutta ei muuten enää!

7. Hiusten kuivapesuaine (hiuspuuteri): Four Reasons Hair Powder. Sopii minulle otsatukan kuivapesuun hyvin ja tämän käyttö säästää myös otsikseni väriä :).

8. Sävyttävä päivävoide: Chanel Hydramax. Kesäisin tykkään käyttää sävyttävää päivävoidetta meikkivoiteen tms. sijaan ja tämä järkyttävän hintainen tuote minulle myytiin viime kesänä. Tykkään kuitenkin kovasti ja on ollut riittoisaa.

9. Käsivoide: Dermosil tyrnikäsivoide. Käsirasva pumppupullossa oli tärkein kriteeri tätä hankkiessani ja ajaa asian hienosti. Imeytyy myös nopeasti.

10. Kynsilakat. En vaan osaa sanoa lempparimerkkiä tai väriä, niitä on niin monta. 


Olen taas laiska, enkä jaksa/ehdi alkaa etsiskelemään blogeja, jotka ei olisi tätä haastetta vielä saaneet. Kello on liikaa ja on mentävä unille, koska perheen polvenkorkuiset herättää ajoissa. Kynsiäkin on tulossa ihan pian... toivottavasti :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...