Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Viikon työkynnet: musta vinoranskis


Eipä ole (taaskaan) kovin kekseliään mielikuvituksen tuote tämä lakkaus, mutta kiva se on silti. Töissä en halua pitää mitään kovin reimunkirjavia kynsiä ihan vaan uskottavuussyistä ;), joten alkuviikosta pitää aina lakata "työkynnet" :). Tässä tämänviikkoiset:

Auringonpaisteessa.


Luonnonvalossa, varjossa.

Laitoin koko kynnelle China Glaze Stellar -lakkaa. Se on muuten jännä lakka: beigen värinen pohja, jossa on hopeista, pientä glitteriä. Pullossa se näyttää minusta aika kylmän sävyiseltä, mutta kynnellä (varsinkin keinovalossa) se näyttääkin enemmän lämpimältä, koska hopeiset glitterit heijastuvat enemmän kultaisena.


Kärjissä luottomusta China Glaze Liquid Leather kaarevasti vinoranskikseksi lakattuna. Nimettömiin ja peukkuihin laitoin mustia strasseja kaaren muotoon. Meinasin ensin laittaa strassit rajalle, mutta sitten mietin, että ehkä niitä voisi laittaa jotenkin muutenkin :). Erikoiset kippurat tuli :).


Itse tykkäsin näistä siksi, että onnistuin tekemään omasta mielestäni aika siistit rajat mustalla lakalla. Strassitkin kesti matkassa suht hyvin parin päivän ajan. 


Mitäs tykkäsit? Oletko kokeillut ranskista näin päin, että glitter tuleekin koko kynnelle, eikä kärkeen?

8 kommenttia:

 1. Nätit! Ja olen kunnioituksesta mykkä, kun joku saa aikaan noin kauniin vinotipin. Kerro nyt vielä, että teit sen vapaalla kädellä? :-O Mulla ei vaan onnistu, tai vähintään tuhrin sitten sen itse sormen siitä reunasta lakkaan ihan kaameasti...

  VastaaPoista
 2. Papu: No kerron :D! Siis tein juu vapaalla kädellä, mutta vippaskonstilla :P. Lakkasin ensin mustalla niin tarkasti, kun suinkin sain ja sitten käytin koristelulakan sutia apuna ja korjasin tipin alareunasta sen kapean osan. Tavallisella lakkasudilla en saa niin ohutta jälkeä siististi. Tunnustan, että yllätyin itsekin vallan positiivisesti, kun tutkailin valmista työtä. On tässä jotain kehitystä tapahtunut treenaamisen tuloksena :).

  VastaaPoista
 3. Papu: Unohtui kirjoittaa edelliseen: kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat kynnet! Kuten sulla aina :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin kyllä ihastelin sun mielettömän siistiä jälkeä! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Lilli ja PaRaDeaD :). Eihän nuo kaikki kärjet järin samanmuotoisia ole, mutta rajat on kyllä ihan siistit. Ei voi kieltää :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...