Sivut

tiistai 27. syyskuuta 2011

Mokkanahkaa

Riian tuliaisista ekana kynsille pääsi OPI You Don't Know Jacques! Suede. Pyörittelin käsissäni tästä myös tavallista versiota, mutta nuukuuksissani jätin sen sitten hyllyyn. Sekin olisi ollut ihana syyslakka, ruskea creme. Päädyin kuitenkin tähän, koska mulla ei näitä Suede-mattalakkoja ennestään siis ollut ja tokihan kaikki vähän erikoiset lakat kiinnostaa. Vanha juttuhan nämä Suedet siis jo on, vuodelta 2009, mutta mulle uusi :).

Luonnonvalossa.

You Don't Know Jacques! on kyllä minulle mieleinen :). Kaunis ruskea, jossa on paljon kultaista (tai metallista ruskeaa?) shimmeriä. Kurkkasin Scrangien swatchit Suede-lakoista ja näyttävät olevan enemmän kuin käyttökelpoisia myös päällyslakan kanssa <3. Kaksi kerrosta riitti mainiosti ja lakka kuivuu todella nopeasti.


Suede-lakkoihin ei suositella alus-, eikä päällyslakkaa, pikakuivattavia tuotteita, eikä käsivoiteen käyttöä. Aluslakan laitoin (puolivahingossa) ja käsivoidetta on ihan pakko käyttää, koska kädet on alkaneet kuivua ilmojen kylmetessä. Tämä lakka ei siis säilynyt täysin mokkanahan näköisenä kuin muutaman tunnin, mutta kivalta se näytti silti. Vuorokaudessa olin saanut parista kynnestä jo kärjistä lohkeamaan lakkapalat pois, lieköhän syynä se aluslakka. Onhan näistä lakoista tosin ilmoitettu jo pullon kyljessä roikkuvassa lapussa, etteivät nämä kestä kynsillä yhtä hyvin, kuin tavalliset OPI-lakat.

Salamavalossa.


Onko sinulla näitä mattalakkoja ja mitäs tykkäät? Vaikuttaako aluslakka muuhun, kuin levittyvyyteen?

4 kommenttia:

 1. aika huono juttu ettei aluslakkaa voi käyttää noiden kanssa :S Kynnethän värjäytyy tosi pahasti sillo...
  Muuten ihan kivan värinen lakka kylläkin :) Harmittaa tuo aluslakka juttu aika paljon, joten en taida tuollaisia ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Nails1820: Luulisin, että aluslakan käyttö liittyy just vaan tuohon levittyvyyteen. Ihan niin kuin hologrammilakoissakin. Hmm, kävisköhän näihin holoille tarkoitettu aluslakka?

  Ja toisaalta, jos ei näitä ihan koko ajan käytä, niin ei kynnet varmaan ehdi sen kummemmin värjäytyä.

  VastaaPoista
 3. Mä olen aina laittanut yhden ohuen kerroksen aluslakkaa Suede & mattalakkojen kanssa. Tosi on ettei nämä pysy kovin montaa tuntia. Siksi ei tule usein käytettyä mutta kovin kaunishan tämä mokkapinta on kynnellä.

  VastaaPoista
 4. Sullahan CN on se MUS-aluslakka holoille? Testaisitkos sitä, soveltuuko se hyvin myös Sueden alle (ja parantais levittyvyyttä)? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...