Sivut

maanantai 12. syyskuuta 2011

Pinkit pitsikynnet

Huomenna pitäisi palata hoitovapaalta osa-aikaisesti töihin ja halusin tehdä sitä varten erityiset kynnet. Viimeviikkoinen pitsiostokseni pääsi siis nyt kynsille. Olen elellyt näissä yön ja puolipäivää ja pahoin pelkään, että joutavat ennen työaamua kilometritehtaalle. 
Todella epäkäytännölliset.Pitsit on kiinnitetty pikakuivattajalla ja tavallisella päällyslakalla eli pinta jää rosoiseksi. Aamun suurin haaste oli saada pienelle tytölle sukkahousut jalkaan, kun kynnet tarttuivat koko ajan ja kitka oli melkoinen :D.
Tässä käytetyt tarvikkeet (aluslakka puuttuu). Lakat on siis OPI Princesses Rule! sekä China Glaze Caribbean Temptation, joka on ihana pinkki, joka heijastaa sinistä. 


Vasempaan nimettömään laitoin pinkin sydänstrassin ja pari pientä pyöreää.Summasummarum. Todella kauniit kynnet, joissa olisin ulkonäkönsä puoleen voinut olla vaikka päiviä, mutta käytössä nämä ovat minulle hankalat. Geelien kanssa pitsi varmaan toimii hienosti, toivottavasti saan pian koekaniinin :).Mitäs tykkäsit näistä? Oletko kokeillut pitsikynsiä?

4 kommenttia:

 1. Kiitos :). Hienot on, mut luovuus kuuluu jollekin toiselle ;). Monikin bloggari on näitä tehnyt, olisinkohan Charming Nails -blogissa nähnyt ekat joskus x-aikaa sitten :).

  VastaaPoista
 2. Sievät, joskaan en kuunaan tekisi itselleni. Vierastan niin ajatustakin siitä, että alkaisin liisteröidä kankaankappaleita kynsiini. Varsinkin kun enimmäkseen inhoan kaikkia ulkonevia juttuja kynsillä (pieniä strasseja yritän sietää :D)

  Toi Caribbean Temptation näyttää pikaisesti katsottuna ihan samalta kuin Reggae to Riches. Mikähän pinkki/sininen Karibia-mielleyhtymä niillä on ChG:lla? :P

  VastaaPoista
 3. Papu: Heh, minä taas olen avoin vaikka minkämoisille pateille kynsissä, mutta niin kuin sanottu, ei nää ihan toimineet käytössä. Saivat siis jo lähteä...
  Googletin tuon Reggaen ja samantyyppisiä ovat tosiaan, mutta mainitsemasi on paljon violetimpi, kuin tää Karibia (nii-in, sinipinkki Karibia :P).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...