Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Kynsilakkaostoksia Riiassa

Riian keskustassa, rautatieaseman vieressä on kauppakeskus Origo, jonka kolmannesta kerroksesta löytyy Oniks Beta -niminen kynsilakkoja ja oheistuotteita myyvä liike. Samaisen liikkeen löytää myös keskustan Galleria Riga -kauppakeskuksesta, muistaakseni kolmannesta kerroksesta sieltäkin. Ensin mainitussa oli saatavilla ehkä hiukan laajempi valikoima lakkoja, mutta jälkimmäisessä taas uudempiakin kokoelmia mm. OPIlta.


Tarjolla oli useita merkkejä mm. OPI, China Glaze, Orly ja Nailtek. Ostohimoa ei laannuttanut yhtään se, että China Glaze -lakat olivat alennuksessa -20%.

Lakkoja kertyi mukaan 11 kpl. Vähempikin olisi riittänyt, mutta toisaalta aika monta ihanuutta jäi hyllyynkin. Oniks Betassa oli tarjolla myös joitain ymmärtääkseni hankalammin löydettäviä lakkoja kuten China Glaze Millennium. Kurkkasin myös Drogas-kosmetiikkaketjun lakkatarjonnan, mutta siellä ei ollut mitään kiinnostavampaa (kuin yllä olevat).


OPI We'll Always Have Paris Suede
OPI You Don't Know Jacques! Suede
OPI Lincoln Park After Dark Suede

OPI I Think in Pink
OPI Sparrow Me the Drama

China Glaze White on White
China Glaze Pure Elegance
China Glaze Seashell
China Glaze Stellar
China Glaze Ingrid
China Glaze Jitterbug


OPI Suede -lakat ovat mattalakkoja. Näitä mulla ei ennestään ollutkaan yhtään vielä, joten saa nähdä, mitä tykkään. Mattaava päällyslakkahan taitaisi ajaa saman asian ja lieköhän sillä saisi kestävämmän tuloksenkin. No, se nähdään pian.


Lakkojen hinnat olivat OPI 4,18 - 4,78 latia eli 5,87 - 6,71 € (DS-lakat 8 latia = 11,24 €) ja China Glaze 3,82 latia -20% eli n. 4,30 €. Suomessahan OPI maksaa n. 16 € ja China Glaze 10 €.


Lisäksi matkaan lähti pari käsivoidetta sekä himotuslistalla pitkään keikkunut käsien  sokerikuorinta. Näiden hinnat olivat käsivoide 4,37 latia eli 6,14 € ja sokerikuorinta 5,56 latia eli 7,81 €. Suomessa molemmat yli 20 €.

Kyllä näiden ostosten jälkeen saa työnteko taas maistua, eikö :P.

7 kommenttia:

 1. Moikka! Olen itsekkin ajatellut syyslomamatkaa Riikaan. Mitä tykkäsit? Haluaisin vähän infoa paikasta esim millaiset shoppailumahdollisuudet ja oliko muuten kiva paikka? Lakkaostokset ja hinnat ainakin näyttävät houkuttavilta! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia, olisipa kiva päästä itsekin kys.kauppaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia! Varsinkin noi OPIn suede lakat. Mulla on itselläni noi muut paitsi violetin ja punaisen sävyset. Eli jos et tykkää niistä niin mä voin ostaa ne. Ne ei ole kovin kestäviä, mutta näyttää ainakin mun mielestä tosi nätille.

  VastaaPoista
 4. Fanni: Tykkäsin kyllä kovastikin niin kuin melkein mistä tahansa kaupunkilomasta :). En oo oikein rantalomailijatyyppiä, vaan tykkään ihastella nähtävyyksiä ja kierrellä kauppoja. Ostosmahdollisuudet ei oo mitenkän erityiset, Helsingissä on taatusti paremmat. Monet ulkomaiset vaateketjut on jättäneet Riikan väliin, koska siellä ei ole ostovolyymiä (mukamas) tarpeeksi. Siksi siellä onkin paljon pieniä, paikallisia putiikkeja, mikä on kyllä ihan kiva juttu :). Mulle mukavinta oli kuitenkin NewYorker, koska tarvitsin taas ison kasan uusia työvaatteita ja siellä on alhaiset hinnat (tosin ei laatukaan päätä huimaa, mutta mielestäni parempi kuin esim. H&M).

  CN: Oli kyllä kiva hiplata lakkapulloja ja tuijotella swatchkiekkoja, eikä tarvinnut miettiä, miten paljon läppärin näyttö vääristää väriä :).

  Sini: Pidetään mielessä. Tunnustan olevani hamsteri näissä lakkahommissa ja oon huono luopumaan omistamistani :D.

  VastaaPoista
 5. Oijoi! Oijoijoi! Ihania lakkaherkkuja ♥ Ja noi voiteet on kans ihan superihania, mulla on just samanlainen iso greippi-avojuice ja sit iso mango-avojuice, slurps :) Sain itse just äiteeltä We'll Always Have Paris Sueden, mutta en ole ehtinyt kokeilla. :)

  VastaaPoista
 6. Papu: se Paris on just ihanin noista kolmesta, ainakin pullossa :). Mulla ei oo ollut kun pikkupulloja noita avojuiceja ja nyt keksin, että saan täyttää käsilaukkupulloa tuosta isosta! Oivoi mikä oivallus ;D. Testasin tänään tuota sokerikuorintaakin ja aika hyvä ensivaikutelma jäi. Raportoin lisää, kunhan kokemus karttuu :).

  VastaaPoista
 7. Selvä, kiitos tiedoista pitääkin ehdotella vanhemmille sitten sitä kohdetta tämän vuoden syyslomaksi! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...