Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Reissuranskis

Kävimme mieheni kanssa viettämässä hääpäivää Riiassa, Latviassa. Kylläpä olikin ihana reissu: kauniita rakennuksia, upeita maisemia, hyvää ruokaa ja juomaa, rakkainta seuraa sekä tietysti ihania ostoksia :). Löysin kassikaupalla vaatteita, parit kengät ja tuliaisia läheisille. Mukaan tarttui myös pieni kasa kynsilakkoja ja siitä saan kiittää Pumpulipupua, joka taannoisella postauksellaan ohjasi minut ilman tuskallista etsintää oikeaan kauppaan. Ostoksiani näette mahdollisesti huomenna, kunhan saan otettua kuvia ensin.


Tässä kynnet, joiden kanssa lähdin reissuun:
Tein valkoiset kärjet ranskiksiini, koska vietimme iltaa ulkona useana päivänä ja halusin, että kynnet ovat helpot yhdistää vaatteisiin kuin vaatteisiin :). Käytännöllistä, tosin ehkä vähän tylsää :P. Kärjet lakattu China Glaze White on White -lakalla ja rajaukset hopeaglitter Orly Instant Liner -koristelulakalla. Koko kynnellä China Glaze Innocence. Muutamat strassit vielä näköä antamaan ja sitten reissuun!Huomatkaapas muuten keskisormeni kynnen tyvessä valkoinen laikku. En muista olenko lyönyt sormeni johonkin, vai onko tuo vain jotain (sinkin tms.) puutetta, mutta iso laikku siinä on :(. Mulla on ollut tuollaisia joskus aiemminkin, teini-iässä varsinkin. Laikun kohdalla on myös kynnessä ihan selkeä "kuoppa" ja siksi mietin, josko olen lyönyt sen johonkin... Tämän äipän pää nimittäin käy niin tyhjää välillä, että voi tosiaan olla, että unohtaisin, jos olisin satuttanut sormeni... :D.Nämä kestivät kynsillä sopivasti koko reissun. Ranskalainen manikyyri on hyvä monen päivän reissukynsinä, koska siihen ei kyllästy sen klassisuuden takia :).


Ps. Ihanaa, teitä kukijoita on jo 40! Kiitos teille kaikille. Mukavaa, kun joku jaksaa katsella ja lueskella jorinoitani :).

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet! Itse juuri tänään tein ihan perusranskalaisen (mitä nyt tarrat tuikkasin peukaloihin), mutta heti piti kaivaa nyt esille hopealakka :D Enhän minä mitään viivaa edes haaveile tekeväni, joten dotting toolilla nakuttelin pisteitä rajaksi. Ihan kiva siitäkin tuli loppujen lopuksi!
  Pitäisi kyllä itsekin varmaan satsata noihin koristelulakkoihin...

  VastaaPoista
 2. Kiitti Shaqu :). Koristelulakalla viivan tekeminen on suht helppoa, hommaa ihmeessä joku lakka itsellesi. Kiss Nail Art -lakat, joita saa mm. isoista marketeista on minun mielestä ihan päteviä viivojen tekemiseen :). Tuon Orlyn tilasin testattavaksi eBaysta, eikä sekään montaa euroa maksanut.

  VastaaPoista
 3. Klassisen kaunis lopputulos ja siististi tehdyt :) kyllä silmä lepää.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit ja tyylikkäät! Ja ihanasti laitettu strassit :)

  VastaaPoista
 5. Hei, ihanaa jos mun Riika-postauksesta oli sulle iloa. Hauskaa, kun kävit siellä Oniks Betassa ja ihania ostoksia olit tehnyt!

  Mua harmittaa vieläkin, että olin reissussa pelkillä käsimatkatavaroilla, ja jouduin jättämään ne ihanat OPIt ja China Glazet sinne. Onneksi sä toit niistä nyt edes osan Suomeen. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanasti oot asetellu nuo strassit! Sopii toooosi hyvin tuohon ranskikseen.

  Ja ppst,liityin blogisi lukijaksi, teet kivoja kynsiä.

  VastaaPoista
 7. Pumpulipupu: Oli todellakin apua postauksestasi, iso kiitos vielä :).

  Asetonihuuruja: Kiitos :). Ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...