Sivut

torstai 8. syyskuuta 2011

Maalatut kukkaranskikset

Ostin taannoin herätteenä paketin uusia Kiss NailArt -koristelulakkoja, koska värisävyt näyttivät niin söpöiltä. Yksi paketti minulla niitä on jo ollutkin ja ihan hyvin ovat toimineet, joskin ne on alkaneet vähän kuivahtaa. Tässä paketissa oli siis pinkki, turkoosi ja lila koristelulakka sekä kahdenmallisia tippitarroja ja tarratimantteja. Kiva paketti melko huokeaan hintaan 13,90 €.
Halusin testata koristelulakat kaikki kerralla ja siksi tein valkoisen perusranskiksen. Pohja jälleen kerran China Glazen Innocence (käytän tasan kolmea eri lakkaa pohjana ranskiksissa, oottekos huomanneet :D) ja kärjessä White on White.
Näistä tuli mielestäni suloisen väriset ja sievät, vaikkakin kaipaan kyllä vielä harjoittelua tuohon maalaamiseen :). Nimettömiin kokeilin isot strassit, jotka on peräisin askartelukaupasta. Ne tuntui "vähän" turhan suurilta, joten laitoin muihin kolme pientä strassia.
Siitä se ajatus sitten lähti :).


Aika kivat, jos ei ole turhantarkka ;).

7 kommenttia:

 1. Ihanat! Ja *reps* mulla on kans nyt ranskis, nimettömässä vaaleanpuna-lila kukka jossa on kolme strassia samalla tavalla :DD En ole vielä ehtinyt blogiin saakka saada, tänään lähtee kyllä jo poistoon kun on kärjet niin kuluneet (alle 2 vrk:ssa, mur...)

  VastaaPoista
 2. Sanna: kiitti :).

  Papu: Haha! Sullon mun luonto ;). Laita näytille pian!

  VastaaPoista
 3. Ompa söötit, tykkään erityisesti noista väreistä! :)

  VastaaPoista
 4. Leipuri Hiivakin kuiskii täältä että ihanat on, nää on niin paljon mun mieleen =)

  VastaaPoista
 5. Hiiva kuiskii vaan, maalataan sulle omat ;).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...