Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

Syksy on tullut kynsillekin

Piti eilen lakata hätähätäkynnet iltamyöhään, kun Orly ei kestänytkään ihan toivotulla tavalla :/. Mieli teki taas laittaa jotain helppoa ja melko nudea. Koska lakkavarastoni käsittää kaikki kaksi lakkaa nuden sävyissä, valkkasin sen toisen, joka ei ollut viime viikolla kynsillä :D. Varsinaisestihan tämä ei edes mikään nude ole, vaan mieluummin kai vaaleanruskea.
Lakka on siis Color Club Diva in Brown. Mukavan lämpöisen sävyinen, eli oikein hyvä minulle. Tätäkin piti laittaa kolme kerrosta, mikä on kyllä yksi kerros liikaa lakattavaa minun makuuni. Alla Poshea ja päällä Seche Vite pikakuivattaja. Tarrat lätkin hyötykäyttöön vajaasta arkista, joka oli jäänyt pyörimään pöydänkulmalle :).


Tässä kuvassa väri toistuu melko hyvin.
Peukaloiden perhoset ja kiemurat on kauniit ja tarran kokokin oli juuri sopiva :).


Näitä ruskean ja nuden sävyisiä lakkoja tekee mieli kovasti lisää. Kummasti syksy tuo tullessaan moisen värittömyyden, mutta mitäpä sitä vastaankaan pullikoimaan, jos kerran siltä tuntuu :). Alkaako teidänkin mielet jo kääntyä pois kirkkaista kesäväreistä?

6 kommenttia:

 1. Minä en luovu kirkkaista väreistä koskaan :D Tuli syksy taikka ydintalvi.

  VastaaPoista
 2. Ine: hieno asenne! :) Tuohon minäkin pyrin, mutta piruvie kun käsi kurottaa aina johonkin tiettyyn suuntaan vuodenajan mukaan :D. Täytyy yrittää poiketa säännöstä ;).

  VastaaPoista
 3. Mulla alkaa kans tehdä mieli tummia lakkoja - luumua, vihreänruskeaa jne. Mulla ei muutes taida olla mitään tuommoista nudehtavaa :O Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 4. Papu, se Color Clubin Incognito on ihan must :). Se on ihan nudenude. Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Nätti väri kyllä :) Juu ja kummasti tekee mieli lakkailla nuden ja luumun väreillä, sekä mustalla ja tumman harmaalla :D

  VastaaPoista
 6. Todella nätti väri! Olen itsekin etsiskellyt juuri tuollaista mutta joskus kus sen oikean sävyn etsimiseen voi mennä todellakin kauan! Itsekin haluaisin jotakin syksyisempää kynnelle! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...