Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Musta ranskis

Vesimarmoroinnin jälkeen palaan useimmiten ranskikseen heti seuraavaksi. Hassua. Niin kuin olen kertonut, tykkään erilaisista ranskisvariaatioista tosi paljon uskallan käyttää tummempia ja värikkäämpiä lakkoja, kun ne eivät valloita koko kynttä. Uskallan tarkoittaa tässä siis, että viihdyn niissä paremmin :). Tällä kertaa tuli rakennettua tällainen viritys:


Lakkasin kärkeen mustalla (China Glaze Liquid Leather) vinosti ja päälle vedin kerroksen jäisen vaaleanpunaista OPI Princesses Rule! -lakkaa. Aika jänskän väriseksi meni tuo musta kärki.

Rajalle laitoin pinkkiä hexglitteriä ja nimettömään muutaman turkoosia. Tein nämä lakkaukset illalla myöhään (niin kuin aina, koska päivällä ei ole mahdollista lasten takia) ja seuraavana päivänä sitten näkee työn jäljen, kun valo on ollut huono :/. Suorasta kimallusrivistä ei tietoakaan...


Siitäpä tulikin mieleeni rakkaan sisareni kanssa käyty keskustelu rajauksen tekemisestä ranskikseen. Siskoni kertoi, että jos kynnessä on erivärinen tms. rajaus ranskiksessa, hänelle tulee aina mieleen, että on mennyt rajaus vähän pieleen sen kärkilakan kanssa. Totta. Jos käsi on vähän tärissyt, niin on helppo korjata tilanne koristelulakalla tai vaikka strasseilla. Mutta silti olen itse toista(-kin) mieltä. Minun mielestäni ranskiksen rajaaminen tekee manikyyristä myös jotenkin viimeistellymmän ja tuo lakkaukseen helposti sitä "jotain".En tietenkään sano, etteikö perusranskis olisi kaunis, tottakai on! Varsinkin, kun sen tekee joku sellainen, joka homman todella osaa. Itse olen saanut nähdä kun Svetlana Leino (työskenteli Studio Nailfixissä Hkissa, jossa kävin geelikynsikurssin) lakkasi ranskiskärjen minulle, eikä sitä voinut kuin ihailla. Sekä tehdessä, että jälkeenpäin :). Svetlana on todella taitava maalaamaan kynsiä ja on koristellut myös mm. Charming Nailsin kynnet. Niitä voit kurkata tästä.


Lähikuva Princesses Rule! -lakan kimalluksesta.


Mitäs sinä olet mieltä? Onko ranskis kauniimpi ilman rajakoristuksia vai niiden kanssa?

6 kommenttia:

 1. Sanoisin että sekä että. Välillä ihan perusranskis on ihana, mutta se rajan koristelu tuo tosiaan Sitä Jotain ranskikseen. Ja kyllä, sillä rajan koristelulla on helppoa peittää pienet virheet kärjen teossa - that's what I do ;) Nopean ranskiksen teen yleensä nimenomaan niin, että teen kärjet suht huolettomasti vapaalla kädellä ja sitten peitän sen vähän vinksin vonksin olevan rajan hopeisella koristelulakalla. Lopputulos on yleensä tosi nätti vaikka itse sanonkin.

  Ja tuo sun ranskis on IHANA! En kyllä itse näe siinä vikoja, ne taitavat taas näkyä vain tekijän silmiin. Mistä muutes olet hommannut noi irtohexit? Onko ne eBay-hankintoja? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Papu :). Juu-u, tiedän olevani ihan liian kriittinen omista aikaansannoksistani ja se on tosiaan heikkouteni :/. Pitää vaan yrittää joka kerta vähän höllätä pipoa ;). Hexit on tosiaan eBaysta peräisin.

  VastaaPoista
 3. Jälleen kerran kauniit kynnet, taidan pihistää vähän ideaa tuosta "ylilakkauksesta" jos vielä muistan moisen ajatuksen kun seuraavan kerran ranskista teen =)

  VastaaPoista
 4. Missä Svetlana nykyään tekee kynsiä kun ei kuulema enään ole Nailfixissä töissä.?

  VastaaPoista
 5. Winni: en osaa sanoa. Ehkä googlesta löytyisi tai varmaan Nailfixistäkin osataan neuvoa :).

  VastaaPoista
 6. Svetlana tekee nykyään kynsiä Blackoutissa.
  http://blackouthair.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...