Sivut

lauantai 10. syyskuuta 2011

Tähtivyö

Ensimmäiset leimaukset Konad Charming Nails- laatasta :). Tähtikuvio on ihana, tosi simppeli, mut silti siinä on sitä jotain. Tätä voi käyttää vaikka ranskiksen rajalle, napata vain pari tähteä leimasimeen tai tehdä koko kynnelle tähtitaivaan useammalla leimalla. Monipuolinen kuvio siis sinänsä. Itse tein tähtirivit vinottain.


Kynsillä on kolme kerrosta Color Club Total Mystery -lakkaa. Upea tummasininen lakka, jossa on pinkkiä ja violettia microglitteriä. Tämä lakka on muuten se, jota epäilin Electronica-lakaksi aiemmassa postauksessa. Melkoinen Total Mystery oli tämä lakka tosiaan :D.




Leimaamisessa oli alkuun vähän hankaluuksia, kun en meinannut saada kuviota tarttumaan XL-leimasimeen. Konadin omaan tarttui paremmin, mutta tykkään mieluummin käyttää MagnoNailsin isompaa leimasinta. Taisin vain painaa taas liian lujaa... Ihan kaikkiin kynsiin en saanut täydellisiä kuvioita, mutta melko hyvin kumminkin. Lakkana käytin China Glazen Millenniumia.





Mitäs tykkäsit tästä tähtivyöstä? :)

6 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla viilata sitä xl pintaa vähäsen niin tarttuu paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos, se olikin ihan tuttu ohje. Ei oo tarvetta kuitenkaan viilaamiselle. Yleensä se toimii ihan moitteetta ja tää olikin eka kerta, kun teetti hetken töitä :). Painoin vaan liian lujaa sitä laattaa vasten..

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanat (: Melko helposti tosi makeat kynnet.

  VastaaPoista
 4. Siis siitä liian lujasta painamisestako voi johtua, että kuva ei tartu leimasimeen? En meinannut välillä saada millään kuvaa siirtymään, mutta taisin tosiaan painaa aika reippaasti.

  Hienot kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat todella kauniit kynnet. Tykkään tuosta lakasta kovasti ja tuo laattakin miellyttää silmää. Vielä laatta on mietinnän alla :)

  VastaaPoista
 6. Helsu: Kiitti :). Mulla ainakin johtui tällä kertaa siitä, ainakin luulisin. Kun painoin leimasimen ihan kevyesti (eli en oikeastaan edes painanut, enkä mitenkään pyöräyttänyt) laattaan, niin sitten tarttui taas hyvin. Kynsilakanpoistoaineellahan on myös suuri merkitys, eli ne poistoaineet, joissa on on jotain öljyjä mukana, aiheuttavat myös sen, ettei kuvio tartu. Itse en oo koskaan viilannut tai muuten raaputellut leimasimieni pintaa, kun en jotenkin usko, että se olisi ratkaisu...

  Jansku: Tilaa ihmeessä, jos miellyttää. Tiedä kuinka kauan näitä saa, kun on erikoispainos :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...