Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Aarre äidin kätköistä

Äitini on joskus lapsuudessani ollut Oriflame-kosmetiikan myyntiedustaja. Siitä on kaiketi jo 25 vuotta aikaa ainakin. Muistan joskus teini-iässä saaneeni äidiltäni pienen Oriflame-pakkauksen, kun hän siivosi kynsilakkakaapistaan käyttämättömiä ja itselleen turhia tavaroita pois.


Nyt tuo pakkaus, joka on ollut täysin käyttämättömänä kaikki nämä vuodet, on saanut täyttää tehtäväänsä :). Voi katsokaa nyt tuota logoakin! <3 
Settiin kuuluu kiviviila kynsien muotoiluun sekä kolme viilaa, joista yksi tasoittaa kynnen pintaa, toinen stimuloi kynnen kasvua ja kolmas kiillottaa kynnen pinnan. Muotoilun, tasoituksen ja kiillon viilat hoitavat hienosti, mutta tuohon kasvukohtaan en voi kommentoida enempää, koska en ole asiaa tutkinut ;).Nämä viilat yhteensä ajavat saman asian, kuin esimerkiksi monipintainen blokkiviila :). Itse tykkään pitää tällaista viilaa mieluummin kädessä, kuin blokkia, joten tämä settihän on ollut ihan täydellinen. En kylläkään viilaile kynsieni pintoja mitenkään huvikseni, vaan lähinnä liuskottumat kynsien kärjistä.

 

Koska tällä paketilla alkaa olla ikää jo ihan kiitettävän verran, luulen, etten raaski heittää tätä roskiin, vaikka hygienisyys alkaa olla jo vähintäänkin epäilyttävää. En usko paperiviilojen kestävän enää kovin montaa pesua ja desinfiointia, joten tämä paketti pääsee kohta muistolaatikkoon, josta tuota nostalgista Oriflame-logoa voi sitten fiilistellä äidin kanssa vielä vuosienkin jälkeen :). Terkut äidille!Onko teillä omissa kätköissä mitään vastaavia "vanhuksia"? :)

2 kommenttia:

  1. Samaisen pakkauksen heitin tossa männävuosina pois.. Eiks se logo oo muka enää sama? :O

    VastaaPoista
  2. Haha :). Ei oo ollu kai kymmeneen vuoteen :D.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...