Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Orly Space Cadet

Tänään kynsille pääsi Orly Space Cadet, joka on vuoden takaisesta Cosmic FX -kokoelmasta. Jännä lakka, joka vaihtaa väriä pinkistä violettiin, vihreään ja vähän kupariinkin. Aika ihana, sanoisin :).
Huonoa tässä on se, että tämä kuivuu aika hitaasti ja se, että tätä pitää laittaa vähintään kolme kerrosta, että se peittää kunnolla. Kerrokset voi kuitenkin antaa anteeksi, ja kuivumisen hoitaa pikakuivattaja :).


Hassuja kuvakulmia, mutta noista näkyy hyvin noita värejä. Pinkkiä en saanut pokkarillani näkyviin kunnolla, enkä myöskään kimallusta :(. Hauskasti kuitenkin kynnet näyttää erivärisiltä eri asennossa. Päällyslakaksi laitoin Sechen pikakuivattajaa ja se veti taas kärjet näkyviin, kun laitoin sen märän lakan päälle.
Virittelin vielä laiskana muutamat strassit ja microhelmet ja näillä pitäisi pärjätä pari päivää. Ei  mitään järin innovatiivista kynsitaidetta, mutta menköön ;).


Onko teistä kukaan muuten käynyt Riikassa (vai sanotaanko se Riiassa?) ostoksilla? Ottaisin mieluusti vinkkejä vastaan, kurkkaapa tänne :).

2 kommenttia:

  1. Kauniit! Tuo Space cadet on kyllä upea lakka.. huokaus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :). Syksyn värinen tääkin. Posti toi myös Purple Beachin ja hitsi, näähän on aika samikset :/.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...