Sivut

maanantai 1. elokuuta 2011

Glittergeelikynnet ja eBay-saalis

Tilasin eBaysta tarvikkeita ja ne tuli perille viikossa ja vieläpä kolmelta eri toimittajalta. Mahtavan nopeaa palvelua.



Tarrasetti sisältää kymmenen pakettia mustavalkoisia kukka- ja köynnöstarroja. En ole kovin paljon käyttänyt tarroja kynsissä, mut nytpä pääsen kokeilemaan taas. Tilauksessa tuli myös seitsemän uutta sivellintä ja työkalua sekä viisi swatch-kiekkoa (vai miksi niitä nyt onkaan järkevä nimittää).


Microglitterit, pienet hexagonglitterit sekä microhelmet on tilattu geelikynsiä ajatellen, mut voihan niitä  käyttää lakatessakin toki! Kokeilin joku aika sitten microhelmiä luonnonkynsille samaan tapaan, kuin alla olevassa kuvassa on nimettömissä, mutta ei siitä ihan niin kiva tullut, kuin geelin kanssa. Geeliin ne uppoaa niin kivasti kokonaan ja kynnen pinta jää sileäksi. Laitan kyllä joku päivä ne luonnonkynnetkin näytille :).



Testattiin ystävän kynsiin microglittereitä ja tehtiin tipeillä uudet geelikynnet. Kärjissä on sinistä ja tummaa violettia glitteriä sekoitettuna värittömään geeliin. Väriteema napattiin silloin parin viikon takaista Saimaa OpenAir -festaria ajatellen :). Nimettömiin upotettiin hopeisia microhelmiä kokeilumielessä. Todettakoon vielä, että minähän olen siis ihan vasta-alkaja näissä geelikynsijutuissa ja olen saanut koulutukseni alkukesällä. Harjoitellen mennään siis vielä pitkään.


Tässä vielä nimettömästä tarkempi kuva :).

5 kommenttia:

  1. Onpas ihanat geelikynnet! ♥

    VastaaPoista
  2. Sulla on kivoja koristeluita, rakastuin ihan täysin sun vesimarmorointeihin! *-* Jään kyllä lukijaksi!

    Saanko udella, miltä myyjältä nuo glitterit ja microhelmet on - noissa on kivasti mieleisiä värejä, niin kelpais mullekin. Ja onko noi helmet lasisia vai metallisia?

    VastaaPoista
  3. Kiitti Papu ja Lumi! :).

    Lumi, kiva, kun jäät lukemaan. Kävin kurkkaamassa sinun blogia myös ja klikkasin lukijaksi. Teet tosi tarkkaa jälkeä, tykkään!

    Glitterit on myyjältä km718 ja helmet ja hexagonit myyjältä lilyyangstore. Ja helmet on metallisia. Tosi hyvät myyjät ja nopeet toimitukset, niinku jo kerroinkin :).

    VastaaPoista
  4. heippa! näin matti myöhäsenä kysyisin että olekko mistä paikkaa nämä tilannu että esim. iso britannista,hong kongista? olen katellu juuri tommosia hilejuttuja jokka voisi tilata hong kongista mutta pelkään pirusti niin postikuluja tai tullumaksuja ettei ne olis suuria :s ossaakko sanua paljon sulla teki postimaksut ja sun muut?<: kiitos jo etukäteen ja ihana blogi :)

    VastaaPoista
  5. Heippa anonyymi :). Hong Kongista nämä tuotteet tulivat kaikki. Postimaksun voi eBayssa tarkistaa, ennen kuin ostaa tuotteen tai sitten käyttää Free Shipping- valintaa, jolloin postimaksu on jo valmiiksi sisällytetty hintaan. Ihan muutamista euroista on kuitenkin kyse :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...