Sivut

perjantai 7. lokakuuta 2011

Pinkkiä, pitsiä ja raitoja

Eilen väsäsin iltamyöhään vielä uudet kynnet, koska tänä iltana en ehdi. Lähden ystävän kanssa syömään ja istuskelemaan iltaa, ihanaa :). Nämäkään kynnet eivät kauaa kynsillä ole, koska tänään jo huomasin kärjissä pari pientä lohkeamaa. Epistä.




Näitä tehdessä sadattelin miehelle, että aina kun on joku ajatus kynsien lakkaamiseen, ne menee ihan pieleen (ja ilman ajatusta sitten taas onnistuu). Halusin siis kokeilla tuollaista pitsireunusta ja valitsin ruskean lakan kärkiin ja _oletin_, että lakka sopii myös leimaamiseen. Typerä oletus, eihän siinä pigmentti riittänyt alkuunkaan. Leimasin sitten mustalla ja laitoin raidat kärkeen ja ihan kelvollisethan näistä sitten tulikin :).




Pinkki lakka on China Glaze Pure Elegance: kirkas pinkki, jossa on on pinkkiä shimmeriä. Laitoin sitä kaksi kerrosta ja jos olisin halunnut täysin peittävän, olisi pitänyt lisätä vielä kerros. Kärkiin lakkasin vinottain China Glaze Ingrid- lakalla, joka on ruskea kultaisella shimmerillä. Nämä molemmat lakat ostin Riiasta.



Pitsikuviot on Konad-laatasta m57 ja leimattu siis Konadin mustalla. Kärjen viivat tehty Kiss NailArt -koristelulakalla. Päällä Seche-pikakuivattaja.



Mitäs pidät? Sopiiko viivat ja pitsit samaan lakkaukseen?



12 kommenttia:

  1. Viivat ja pitsihän on kuin luodut toisilleen (:

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä sopii, nää on tosi ihanat! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, sopii todellakin. Ennen tekstin lukemista tuijotin tuota ekaa kuvaa, kuinka kivasti siinä on yhdistetty viivat ja pitsi :)

    VastaaPoista
  4. Ja jopii muuten pitsi ja viivat samaan, ihan btw :)

    VastaaPoista
  5. Ine: Kiitos :)

    Vanquish: Kiitti, kyllä ne näköjään sopii, ainakin, kun oon vuorokauden tuijotellut ohimennen :D

    Lilli: Kiitos! :)

    Asetonihuuruja: Kiitti! Näissäkin oli näköjään puolet sitä suunnittelematonta, kun lopputulos miellytti itseänikin... lopulta ;).

    Helsu: Kiitos! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat värit yhdessä:)
    Laitoin blogiini sulle haasteen
    http://tikaritar.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Sopii ja hienothan noista tuliki ! :) saisimpa ite aikaseks tilata noita konadin laattoja..

    VastaaPoista
  8. aivan ihania lakkauksia kyllä osaat tehdä! Kunpa itsekin olisin noin luova ja taivata! Ja kunpa kynteni olisivat edes sen pituiset, että niissä hienot lakkaukset näyttäisivät hienoilta.. nimimerkillä rakennekynsiä kaipaava!

    Ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Enni! Siitä luovuudesta en nyt niin tiedä... Sulla on kans tosi kiva blogi, oon käynyt joskus aiemmin jo kurkkimassa :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...