Sivut

perjantai 21. lokakuuta 2011

Ohi aiheen: Juicy Couture -korut

Tämä postaus ei ehkä kolahda teihin kaikkiin, mutta toivottavasti edes joku tykästyy. Minä ainakin tykkään, ihan rakastuin suorastaan <3. Siksi haluan jakaa tämän kanssanne :).


Sain mieheltäni lahjaksi aivan ihanat korut, joita olen ihastellut jo hyvän tovin. Arvatkaas vaan, olinko onnesta pyörryksissä! :)




Tässä ne nyt on. Juicy Couture Bow Heart Crown kaulakoru ja rannekoru. 




Eikö olekin kauniit ja valtavan suloiset!
Koruissa ei ole erikseen lukkoa, vaan koru suljetaan työntämällä rusetti toisen pään renkaan läpi.



Ranneketju on ymmärtääkseni umpipanssaria ja kaulaketju onttoa. Sydän on medaljonki, eli se aukeaa ja sinne voi laittaa vaikka valokuvan tai pari, jos haluaa. Nämä ovat siis hopeisia koruja.





Mitäs tykkäät?


Hyvää viikonloppua kaikille! :)




7 kommenttia:

  1. <3 <3 <3 Aivan mielettömät ihanat. Nämä ja ah, niin monet muut Juicyn korut! Kuinka sun poikakaveri tämmöiset osasikin valita! Sokkona! Varmana olit vihjannut. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, todella söpökauniit ovat! Oletko jo päättänyt mitä pistät medaljongin sisään? ;)

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihanat ! Oon itse kans katellu tollasia lukko rinkulan läpi koruja :)

    VastaaPoista
  4. Sentimental Journey: Eikö olekin <3! Aviomiehestä on siis kyse, eikä todellakaan osannut valita itse :D. Piti ihan vähän vaan vinkata ;P.

    Shaqu: Varmaan laitan toiseen lasten kuvat ja toiseen miehen. Yksi paikka jää vapaaksi, olkoon se sitten sille poikakaverille ;). heheh

    VastaaPoista
  5. Mä oon aina vaan tyytynyt kahtelemaan Juicyn koruja, koska mulla ei rahaa niihin ole ollut. Mutta on ne vaan NIIIIN nättejä! :)

    VastaaPoista
  6. noi korut on aivan ihania! siis materiaali noissa on panssari, ymmärsinkö oikein? :D ja hei kun olet käyttänyt noita niin onko niistä lähtenyt se väri kulumaan vai onko pysynyt hyvin hopeisina? :) ja jos viitsisit laittaa kuvan kun ovat päälläsi, haluasin nähdä että kuinka pitkälle kaulakoru tulee yms :) blogisi on älyttömän kiva ja ah sun kynnet aina niin täydelliset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Materiaali on "Silvertone Metal" eli siis jotain metallia, väriltään hopeanväristä. Väri ei ole kulunut ollenkaan, tosin ei nämä ole jokapäiväisessä käytössä olleetkaan (käytän ehkä n. päivän viikossa).

      Kuvia en valitettavasti laita, koska en halua naamaani täällä näyttää :P. Googlesta löytyy kuvia kyllä :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...