Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sulkakynnet aka töihinpaluukynnet

Ensimmäinen työpäivä meni... noh, puolivaloilla :P. Esikoisen syntymän jälkeen tein työhommia silloin tällöin koko vanhempainvapaan ajan, mutta toisen jälkeen irrottauduin työkuvioista kokonaan. Olipa metkaa huomata, että pää on todellakin nollattu ja ihan erityisen t-y-h-j-ä :D. Kynnet oli kuitenkin kuosissa ekana työpäivänä ja kerrankin voin sanoa, että olin näihin tosi tyytyväinen.
Pohjalla Poshe Treatment ja sitten 3-4 kerrosta Color Club Incognito -lakkaa. Incognito on minulle täydellinen nudesävy, rrrrrakastan! Leimasin nuo sulkakuviot Magnon XL-laatasta C Konadin mustalla erikoislakalla. Leimasimeni käyttäytyi taas kuin unelma ja tosiaan, sitä pitää painaa todella hellästi laattaa vasten, jotta kuvio tarttuu helposti. Värittelin sulkia vielä hopeaglitterisellä koristelakalla, kun ne näyttivät vielä kaipaavan jotakin.
Itse tykkäsin näistä paljon, eikä edes oikean käden pikkurilliin testattu, leimauksia tuhriva Cesars-pikakuivattaja saanut minua masentumaan ja valittamaan epäonnistumisesta ;). Ei kovin hyvä alku siis uuden pikakuivattajan kanssa... Huomenna on marssittava Kicksiin hakemaan riistohintainen Seche hätävaraksi.
Tuo sulkakuvio on ihan valloittava, tykkään hirmusti. Magnon isoissa laatoissa on lähes jokaiselle kuviolle peilikuvat, ettei tarvitse molempiin käsiin leimata samoin päin kuvioita. Ihan must :).


Mitäs pidit näistä? Hyvät pisneskynnet ;)?

7 kommenttia:

 1. Todella upeat! Tilasin tuon Cesarsin pikakuivattajan maanantaina viimesiään vetelevän Sechen tilalle, josta en halunnut maksaa Kicksin hintaa. Incognito on kyllä nätti nude, se taitaakin löytyä ostoskoristani samalla kun tilaan uuden Sechen..

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sini! Cesars pikakuivattaja jätti kyllä ihan nätin, kiiltävän pinnan (siihen yhteen kynteen, johon siis vasta olen testannut :D), mutta tuhri tosiaan leimaukset, eikä mitenkään vähän edes... Seche ja Poshe on minun käytössä ne, joilla leimaukset pysyy siistinä. En siis edes Konadin omalla top coatilla onnistu :/.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis lakkaus! Tuo kuvio on upea, varsinkin noin hopeisella glitterillä koristeltuna!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän hienot!

  ps. Harjoittelin hieman hellempää leimasinpainallusta ja johan alkoi tarttua :D

  VastaaPoista
 5. Voihan LÄÄHNAM mitkä kynnet!! <3 Eksyin sun blogiin kun googlettelin tota Color Clubia, ja jäin heti lukijaksi, sulla on inspiroivia ja kauniita manikyyrejä. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...