Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Melkone holotna.

Nyt se pirun holotna (= ei vilu, vaan hololakkahimo :D) sitten iski minuunkin, kun just edellisessä postauksessa kuulutin, etten ollut innostunut hologrammilakoista koko kesänä tai syksynä. Uutukaisen NfuOh #61:n jälkeen piti kaivaa laatikosta piiitkästä aikaa se #62 ja vetäistä se kynsille. Geelikynsien kanssa on kurja käyttää näitä hologrammilakkoja, koska ne on niin armottomia kynnen virheille. Mulla on huollosta nyt kai kolmisen viikkoa aikaa ja tyvikasvu näkyy jo selvästi, joten se sitten korostuu tämän lakan kanssa. Blaah. Onneksi leimat vähän antavat armoa ja vie huomiota geelin rajasta.


NfuOh #62-lakkaa laitoin kaksi kerrosta. Päälle mummontapettileimat mustalla Konad-lakalla Lealac B-laatasta. Ajatus oli leimata OPI DS Extravagancella, mutta se ei erottunut riittävän hyvin tuon 62:n päältä. Musta taas erottui liikaa minun makuuni. 



Ihan jees kynnet, joskin tykkäsin edellisistä 6-0 enemmän.

Ja mitäs tykkäsitte noista kuvista? Harjoittelen vasta, mutta jeii, minäkin pistin ukkokullan nikkaroimaan valolaatikon itselleni, vaikka kovasti vannotin, etten huoli mitään rumaa pahvilaatikkoa meille pyörimään. Emma teki Wasting Lifestyle -blogiinsa kivan postauksen tee-se-itse-valolaatikosta ja niillä ohjeilla syntyi tämäkin. Kaikki, mitä tarvitsin: pahvilaatikko, pala valkoista kangasta (itselläni lakanakangasta), valkoista paperia ja teippiä. Lisäksi kuvaamista varten pöytävalaisin, johon ruuvailin kiinni luonnonvalolampun. 

Valmis teos näyttää tältä (kahvikupit taustalla ei kuulu joukkoon :D):


Ihanaa, kun kanssabloggaajat jaksaa tehdä postauksia mm. valokuvaamisesta. Itselläni ei aika (eikä hermot?) riitä tutkailemaan asioita itse, joten on ihan mahtavaa, kun joku tekee työn puolestani <3. Hyviä vinkkejä kynsien kuvaamiseen löytyy mm. Sinikilpikonnan blogista.  


Mitäs pidit kynsistä? Entäs ekoista laatikkokuvista? :)

8 kommenttia:

  1. Nätit kynnet, tulee vähän mieleen jokin tapetti? :D Kuvat on kyllä tosi onnistuneita, hienosti toimii laatikkohomma (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, just joku "mummotapetti" :D. Edesmenneellä mummillani oli tuon tyylistä kuviota tapetissa ja tapetin väri oli sellainen roisi vihreä :)).

      Poista
  2. Kynnet ovat ihanat ja niin ovat kuvatkin! Sama puuha näköjään kaikilla kynsihulluilla tähän aikaan vuodesta: minäkin tänään kyhäsin itselleni vastaavan laatikon, ja taitaa olla tismalleen sama lamppukin (6400K Day Light -lamppu, olikohan merkkiä Pleomax tms) :) Vielä on treenaamista kuvauksessa, mutta niillä Sinikilpikonnan kamera-asetuksilla pääsee jo pitkälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa, kun joku laittaa aluille tällaisia, niin kaikilla paranee valot ja kuvat. Yhdessä saadaan olla laadukkaampia ;). Lamppu on just se Pleomax. Prisman hyllyltä olin minäkn sen löytänyt, joskin eka ostamani piti mennä vaihtamaan, kun se oli rikki. Mikä takaisku! :D Pelkäsin, et tuo 6400K on liian sininen, niin ostin myös sen 4200K lampun. Pitää huvikseen kokeilla sitäkin joku päivä, et miten erilaisia kuvista tulee sen kanssa.

      Poista
  3. Mun pitää kanssa kyllä yrittää askarrella tuollainen laatikko! Joku, kukahan se nyt taas oli, osti verkkokaupasta sellaisen, mutta onhan 60 e aika iso raha. Tuolleen voisi ainakin halvalla kokeilla tykkäänkö.
    Ja ihanat kynnet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla Sissi, joka osti sen valoteltan. Hienompihan se todellakin olisi, kun en oikein näistä sätöksistä tykkää kotonani :P. Aattelin samoin kuin sinä, et kokeillaan nyt ensin ja hifistellään sitten myöhemmin :D. (ihan vähän vaan kade Sissin teltasta ;) hihih)

      Poista
  4. Minäkin askartelin toissailtana oman valokuvausboxin. Pakkohan se oli ku muutki!:) Tulipahan pojan pampperssilaatikolle hyötykäyttöä, tosin valo multa vielä puuttuu siitä niin en ole tositoimiin uuden boksini kanssa päässyt.

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla että mun väkerryksestä on ollut hyötyä :) Hyviä kuvia tuli ja kaunis lakkaus!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...