Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

Se on siinä! Nimittäin pikkusivellin.

Päivittelin pienten, ohuiden ja/tai kaarevien viivojen piirtämisen vaikeutta edellisessä postauksessani ja nyt asia on ratkaistu. Tadaa!


Ihan täydellinen sivellin! Tosi ohut, taipuisa ja alle 1 cm karvat. Miksen ollut aikaisemmin tajunnut kokeilla, vaikka monesti jo mietin, et tuo voisi sopia? Arvaattekos, mistä tämä on peräisin?


Juu, kyllä. Sivellin on Rimmelin halpaakin halvemmasta eye linerista. Ko. rajausväri on suosikkini, koska tykkään piirtää rajaukset juurikin tulollaisella lötköllä ja ohuella siveltimellä. Näitä siis kertyy koko ajan lisääkin, joten samahan tuo sivellin on pesaista jatkokäyttöön :). Onko teillä vastaavia sivellinoivalluksia? :)

Nyt harjoittelemaan!


5 kommenttia:

 1. Täytyy lähteä kauppaan katsastamaan noita Rimmelin eye linereitä. Itselläni on ollut hakusessa tuollainen eye liner ihan meikkaus käyttöön ja voisihan se olla sitten pullon kulutettua kynsien koristelu sivellin :))
  Kiitos vinkistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muistaakseni joku Glam Eyes tai vastaava nimeltään. Hintaa ehkä 7 tai 8 € :).
   No7-merkillä oli ennen samanlainen sivellin ja siinä oli parempaa väriainetta, mut en tiedä saako sitä enää. Jossain kohtaa jäi SOK-liikkeiden valikoimista pois koko merkki...

   Poista
 2. täällä sama eyeliner käytössä,niin meikkauksessa kuin kynsimaalauksissa :)
  aivan mahtavasti käy tuo sivellin pienempien ja tarkempien maalausten tekoon!

  VastaaPoista
 3. Mä kans käytän Rimmelin eyelineriä, ja oon miettinyt ihan samaa. :) Ehkä seuraavan loppuunkäytetyn otan jatkokäyttöön kynsille, tai edes kokeilen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...