Sivut

perjantai 16. marraskuuta 2012

Verkkoloita

Jostain kumman syystä en edelleenkään oo tottunut tummiin lakkoihin omilla kynsilläni (koko kynnellä). Moni kynsibloggaaja on sanonut tottuneensa harrastuksen edetessä, mutta mulla sitä kohtaa ei ole vielä tullut. Ehkä se on vielä edessä, noviisihan tässä vielä ollaan :P.

Kynsille joutui OPI A-taupe the Space Needle, jonka oon ostanut vuosi sitten näitä 31 päivän haasteen Burberry-kynsiä varten. Sen jälkeen en ookaan lakannut sillä yhtään mitään, enkä usko, että tulen lakkaamaankaan enää. Ei oo Sannun väri.

Luonnonvalolampun alla.

Pullossa tämä kaveri on niin paljon kauniimpi, kuin kynsillä, koska mun ihonvärin seurassa siitä tuli kummallisen vihertävä (ilman leimojakin!). Laadussa ei ole moittimista, niin kuin ei OPIn lakoissa yleensäkään ole.


Päivänvalossa ulkona.
Päälle leimailin taas jotain outoa :D. En taaskaan jaksanut testata leimoja etukäteen vaan räiskin suoraan kynsille. Virhe, ai nou ;). Käytän aina mustaa lakkaa leimaamiseen ja nyt päätin nokkelana tyttönä kokeilla jotain muuta. Lakat Zoya Kieko (luumu) ja OPI Sparrow me the Drama. Kuvio Lealac B-laatasta.

Auringonpaisteessa ulkona.

 Aika härön näköiset :D hahah! Onneksi nää on muisto vain...

4 kommenttia:

 1. Hahaha luin vähän väärin tuon otsikon... "verkkolohta" :DDDDDDD

  VastaaPoista
 2. mä tykkään noista etusormista ja nimettömistä :) musta hienon näköset!

  VastaaPoista
 3. Uhhh, musta toi lakka on kakan väristä XD Kynnet sinänsä on ihan kivat mutta, uh, toi lakka.. en nyt pääse yli mielleyhtymistäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo mie mietin, et mis mie oon tuon sävyn ennen nähny ;D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...