Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jestas.

Tähänkö on tultu. 


Ei ideaa, ei aikaa ja pakkosaadalakattua. Näistä ei ole muuta sanottavaa, kuin että ihana on OPI DS Extravagance. 

15 kommenttia:

 1. teetkö ihan vaan käsivaralla ton 'puoliranskiksen' ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teen. Ja sen on näkönenkin ;D. heh

   Poista
  2. okeeei!pakko viel kysyy sen verran, et laitatko ne tipit koko kynteen vai pelkkänä ranskalaisen osan lisänä? :) + mitä tippejä käytät (linkki mielellään)? koska noi mimax:n ei oo parasta laatua mulla ollu :l

   Poista
  3. Nyt en ihan oo kartalla, mitä tarkoitat. Nää kynnethän on siis lakattu..? Ja mulla on geelikynnet lakan alla. Tarkennappas vähän, kun hupsu ei tajua ;).

   Geelikynsiin laitan tipit (tai teen muotilla) alle, jos tarvii tehdä keinotekoisia jatkoja. Käytän Cesarsin Professional-tippejä tällä erää. Niistäkin leikkaan saksilla osan liimattavasta osasta pois ja muotoilen sen suunnilleen smile linen mukaiseksi.

   Poista
  4. joo sori, oli varmaan aika epäselvästi:D.. siis liimaatko tipin peittäen oman kynnen kokonaan, vai ?

   Poista
  5. En missään nimessä :). Tippihän on vai kynnen kärki. Noissa käyttämissäni tipeissä on liimauspinta ehkä noin 4mm ja siitäkin leikkaan pikkusaksilla pois 1-2mm. Teen siitä reunasta siis päinvastaisen muotoisen, kuin mitä se valmiina on, eli leikkaan sen kaartumaan samoin päin, kuin kynnen smile line (ja kärki).

   http://www.cesarsshop.fi/tipit-muotit-ammattilais-tipit-c-50_79.html

   Poista
  6. jooo, kärkenä käytän itsekkin:)
   mitä liimaa suosittelet, että kynnet pysyis paremmin?

   kiitos!

   Poista
  7. Mulla on kaikki Cesarsin tuotteita, kun oon siellä käynyt geelikoulutuksenkin. Liimakin siis Cesars Shopista ja muista mulla ei oo kokemusta. Tuo on ollut ihan jees, paitsi nyt siinä on pito luullakseni heikentynyt, kun se on ollut avattuna 1,5 v (säilyvyysaika 12kk muistaakseni). EIkö sulla siis geelit pysy kynsillä vai käytätkö pelkkiä tippijatkeita? Geelien kanssa pohjatyö on tosi tärkeetä, kuin myös kynsien tyven ja reunojen huolellinen viilaaminen, etteivät ilmaannu.

   Poista
  8. käytän tippejä, liimaan ne ja viilaanki ennen tekoa, mutta se geeli kyllä lähtee helposti päältä, tai silleen kuoriutuu ja kynnet ei sit kestä:l missä lie sit vika..liimaus pettää yleensä, eli saa varmaan hankkii uuden liiman tai sit vaan viilata paremmin:)

   Poista
  9. No jopas kuullostaa haasteelliselta :/. Karhennatko oman kynnen pinnan ja tipin pinnan ennen geelausta? Niin kannattaa tehdä, jos vain tipit sen sallii (joitain kuviotippejä ei kai voi viilata päältä?). Ja laitat primerin huolella ja annat sen myös kuivua hyvin? Cesarsin primeria ei tarttee laittaa tipin päälle (mut omalle kynnelle toki), muista en tiedä. Joskus on toki ihan niinkin, ettei tietyt geelit pysy kynsissä ja toiset sitten pysyykin oikein hyvin, mutta harvinaisempaa se kai on. Lisää harjoitusta vaan :)

   Poista
 2. Ja mikä näissä nyt sitten muka on vikana? :P Kauhea päivittely ja sitten tosi sievät kynnet, tsk!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...