Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pilkut ja kiemurat

Tässäpä pikkusiveltimen käyttöä ensikokeiluna. Lakkasin kynnen kärjet vinosti ja vähän kaarevasti Color Club Ms. Socialite -lakalla, joka on ihana, punasävyinen, violetti cremelakka. Tai minkäväriseksi tuon nyt voisikaan kuvailla. Siistin reunoja pikkusiveltimen avulla ja vaikka jälki on kauempaa ihan ok, niin parempaakin saisi helposti aikaa, jos ei lakkailisi erittäin huonossa valossa olohuoneessa... Pari kerrosta riitti peittämään hyvin. Valkoiset pilkut on tehty China Glazen White on Whitella ja pilkkutikulla (dotting tool, käännös by Emma) ja kiemurat Oumaxi-akryylimaalilla ja pikkusiveltimellä. En jaksanut hakea vettä maalin lantraamiseen, joten kökköisethän noista kiemuroista tuli. Koristelulakka jättää kauniimman jäljen tällaisissa piirusteluissa...
Lisäsin pari strassit vielä kiemuroiden päihin. Samanmoisia kiekuroita oon tehnyt paremmalla menestyksellä aikasemmin täällä.


No, tulipahan kokeiltua taas, harjoitukset jatkuu kyllä :). Katsokaapas, miten hurjasti mun kynnet on taas kasvaneet! Tyvestä näkyy jo pari milliä omaa kynttä ja huollosta vajaat kaksi viikkoa tätä kuvaa otettaessa. Ei kovin nättiä :/.Kauempaa katsellessa nämä oli tosi kivat kynnet, oikein mieluisat mulle. Tummatkin lakat tuntuu omilta osalle kynttä lakattuna :).


Mitäs pidät?

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...